Material în premieră folosit de Rolls-Royce pe maşini [FOTO]

Autor: Marius Vișan acum 5 ani Știri auto

Un Rolls-Royce este fără îndoială întruchiparea eleganţei, doar ca un client a vrut să ducă puţin mai sus această eleganţă, şi şi-a comandat un Ghost acoperit cu o vopsea specială creată din diamante reale. Rezultatul final se numeşte: Rolls-Royce Ghost Elegance.

Numit „Diamond Stardust”, procesul utilizează o mie de diamante care au fost strivite într-o pulbere ce îi dă luxoasei maşini un finisaj de neegalat în materie de luciu şi strălucire.

Constructorul spune ca specialiştii săi au petrecut două luni penru a perfecţiona finisajul. Aceştia au studiat sub microscoape modul în care pulberea interacţionează cu lumina. Ei au creat o pulbere fină de diamant, au amestecat-o cu vopsea limpede, peste care s-a aplicat un strat suplimentar de lac pentru a-i asigura un finisaj neted. Aplicarea ei a durat cu două zile în plus faţă de cât ar fi durat în mod normal să fie vopsit un Rolls-Royce.

Maşina va fi expusă la Geneva Motor Show din acest an. Rolls-Royce nu a dezvăluit nici cine este proprietarul şi nici preţul plătit de client pentru această „bijuterie”.â

Sursă: Carscoops.comMarius Vișan
Marius Vișan
Marius Vișan a poposit în lumea auto în anul 2015, însă cu jurnalismul online este familiarizat încă din anul 2006, când a început cursurile Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării. Contactul cu mașinile l-a luat la vârsta de 18 ani, odată cu obținerea permisului auto. Pasiunea ... citește mai mult
Visan Marian
Visan Marian

Comentarii
Inchide