Mazda + Clemson = Deep Orange 3 Concept. WOW!

Autor: Adrian Mihălţianu 08 aug. 2013 Știri auto

Ce proiecte mai fac studenţii din Vest? Păi iată, studenţii de la Clemson University au început o colaborare cu designerul Frederick Naaman de la Art Centre of Design din Pasadena şi cu Mazda, pentru a realiza o maşină cu tren de rulare hibrid şi un design minimalist, dar absolut fabulos.

6 locuri, şi nu par înghesuiţi! După patru beri, oricum nu mai contează

Un motor pe combustie internă animă puntea faţă, în timp ce un motor electric mişcă roţile din spate. Maşina are, aşadar, un tren de rulare capabil să comute între tracţiunea faţă, tracţiunea integrală şi cea spate, în funcţie de necesităţi. Un alt lucru interesant este împărţirea interiorului – maşina are o configuraţie 3+3, astfel încât să-ţi iei toţi prietenii cu tine (se vede că-i făcută de studenţi!).

Am vrea să vedem aşa ceva pe stradă, nu doar pe aleile unei universităţi

Intersant este şi faptul că maşina respectă toate normele de design Mazda, astfel încât rezultatul nu seamănă absolut deloc cu un proiect studenţesc, ci cu un concept realizat chiar de către producător!

O puteţi admira în galeria foto. Oare când vor avea şi studenţii noştri aportul unui designer de nivelul lui Frederick Naaman?

Urmărește Promotor.ro pe Google News



Comentarii
Inchide