Mazda CX-5 2019 primeşte un update tehnologic şi dotări standard mai consistente – FOTO

Autor: ProMotor 01 feb. 2019 Știri auto

Noua generaţie Mazda CX-5, lansată în 2017, a primit anul trecut o serie de îmbunătăţiri prin motorizarea Skyactiv-D de 184 CP şi 445 Nm, plus sistemul de camere 360° de la noua Mazda6.

Una dintre cele mai importante noutăţi este pachetul bogat de sisteme de siguranţă activă care va echipa standard varianta 2019 a SUV-ului. Acesta include, printre altele, sistemul de monitorizare a unghiului mort al oglinzilor, asistentul de frânare inteligent cu senzor de obstacole pentru oraş, sistemele de monitorizare a presiunii în pneuri şi de asistenţă la pornirea din rampă, G-Vectoring Control Plus şi sistemul i-Stop.

Tot începând cu 2019 Mazda CX-5 oferă conectivitate Apple CarPlay şi Android Auto şi display central de la nivelul de echipare Challenge. Iar pentru un plus de confort, modelul poate fi dotat cu cadrane digitale de bord şi scaune frontale ventilate pe nivelurile de top.

Mazda CX-5 2019 prezintă şi o nouă echipare de top, denumită Takumi Plus, care completează dotările premium ale suv-ului compact: trapă, tapiţerie montanţi şi plafon de culoare neagră, ornamente de lemn, tapiţerie piele Nappa maro, kit de lumini LED la interior, cusături şi ornamente speciale pentru volan, comenzi cromate pentru scaunele electrice, oglindă interioară fără ramă şi jante de aliaj de 19” cu design special.

Mazda CX-5 2019 poate fi deja testată şi comandată în oricare dintre showroom-urile Mazda şi beneficiază de tracţiune 4×4 cadou, finanţare avantajoasă prin UniCredit Leasing şi garanţie extinsă la 5 ani sau 150.000 de km.

 

Urmărește Promotor.ro pe Google News



Comentarii
Inchide