Mazda MX-5 a primit un pachet de îmbunătăţiri pentru versiunea 2019 – FOTO

Autor: Marius Vişan acum 2 ani Știri

Generaţia a patra a celui mai bine vândut roadster din istorie – Mazda MX-5,a primit un pachet de îmbunătăţiri pentru versiunea 2019, cea mai importantă noutate fiind motorul de 2l care produce 184 CP. Restul îmbunătăţirilor se referă la partea de design, dotărilor sau a pachetului de sisteme de siguranţă activă i-ACTIVSENSE. 

Viitorii posesori de Mazda MX-5 vor beneficia de volanul reglabil şi în adâncime, în completarea mobilităţii pe verticală, iar sistemul de infotainment include de acum opţional conectivitatea Apple CarPlay sau Android Auto. Confortul a fost crescut şi prin modificări aduse sistemului de rabatare a spătarelor şi mecanismelor de deschidere a portierelor. La exterior, roadsterul poate fi echipat cu jante în nuanţe noi şi cu un acoperiş textil de culoare maro.

Motoarele SKYACTIV-G 2.0 şi 1.5 pe benzină au beneficiat de îmbunătăţiri tehnice şi prezintă rezultate superioare, atât în ceea ce priveşte consumul, cât şi performanţele. Motorul de 2l a câştigat mai multă putere şi a ajuns la 184 CP, iar motorizarea de 1.5l oferă un cuplu crescut şi un consum şi mai redus.

Pachetul de actualizări este completat de cinci noi sisteme de siguranţă i-ACTIVSENSE: asistentul avansat de frânare inteligent pentru oraş, cu funcţie de monitorizare şi la deplasarea în marşarier, sistemul de avertizare a şoferului, sistemul de recunoaştere a semnelor de circulaţie şi cameră video pentru mersul cu spatele.

 Comentarii
Inchide