Mazda MX-5 primește noi echipări și culori

Autor: Ionuț Vîlciu 20 feb. 2023 Știri auto

Mazda MX-5 primește o nouă structură pentru nivelurile de echipare și culori interioare și exterioare pentru 2023. Vor fi și două ediții speciale.

Pentru 2023, Mazda MX-5 primește o paletă nouă de culori ale caroseriei, pentru soft-top și noi niveluri de echipare cu specificații complete și pentru versiunile de bază.

În locul culorii Polymetal Grey, noului model MX-5 i se adaugă nuanța Zircon Sand, iar capota soft top a autovehiculului este acum disponibilă în finisaj maro, în locul celui roșu.

2023 aduce câteva actualizări pentru Mazda MX-5

Noua structură cu trei variante de dotări oferă acum clienților posibilitatea să aleagă între liniile de echipare Prime-Line, Exclusive-Line și vârful de gamă Homura. Modelele Exclusive-Line și Homura pot fi echipate cu un pachet opțional de asistență pentru șofer, care îmbogățește suita de tehnologii de siguranță i-Activsense.

Nivelul de echipare Homura include numeroase detalii sportive, alături de scaune Recaro și capace de oglinzi retrovizoare negre. Modelele Homura cu motor Skyactiv-G de 2,o litri și 184 CP sunt echipate suplimentar cu un sistem de frânare Brembo, amortizoare Bilstein, o bară stabilizatoare și jante din aliaj BBS forjate. De asemenea, în gamă se adaugă Homura cu motor Skyactiv-G de 1.5l și 132 CP cu jante din aliaj RAYS.

Mazda a prezentat și două noi versiuni speciale, Kazari și Kizuna, identificate prin combinații unice de culori: Kazari are tapițerie din piele Nappa Terracotta, soft top maro și hard top negru, în timp ce Kizuna îmbină tapițeria din piele albă Nappa cu un soft top albastru și un hard top negru. Ambele modele sunt echipate standard cu sistemul Driver Assistance.

Motorul Skyactiv-G de 1,5 litri și 132 CP este acum disponibil pentru întreaga gamă MX-5, iar transmisia automată este disponibilă exclusiv pe variantele Skyactiv-G 2,o litri RF Special Edition.

Urmărește Promotor.ro pe Google News

Sursa foto: Mazda


Ionuț Vîlciu
Ionuț Vîlciu
Ionuț Vîlciu este absolvent al Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării. Primii pași în presă i-a făcut în 2021, alături de echipa WASD.ro, acolo unde a redactat primele sale materiale. Pasiunea l-a condus către presa auto, domeniul în care și-a dorit întotdeauna să activeze. ... citește mai mult

Comentarii
Inchide