Mazda oferă o garanție de 6 ani în mai multe țări din Europa, printre care și România

Autor: Ionuț Vîlciu 20 apr. 2023 Știri auto

Mazda oferă o garanție de șase ani pentru vehiculele sale în mai multe state europene. Printre acestea se numără și România.

Producătorul japonez de automobile vrea să își fidelizeze clienții europeni cu ajutorul unuia dintre cele mai atractive programe de garanție din industria auto.

Începând cu luna aprilie din 2023, Mazda oferă garanții de șase ani pentru vehiculele noi pe care le vinde pe 28 de piețe din Europa. Este vorba despre programul de garanție extinsă, care acum este valabil pentru șase ani sau 150.000 km, oricare dintre aceste intervale survine primul, și a fost lansat pentru prima dată anul trecut în Austria și Germania.

Apoi a fost extinsă în Albania, Bosnia și Herțegovina, Bulgaria, Croația, Cipru, Republica Cehă, Grecia, Ungaria, Republica Irlanda, Kosovo, Malta, Moldova, Muntenegru, Macedonia de Nord, Portugalia, România, Serbia, Slovacia și Slovenia în septembrie 2022.

Conform Carscoops, acest nou program de garanție a fost extins recent în Franța, Elveția și Italia.

Mazda oferă garanție de 6 ani sau 150.000 de kilometri

Noua garanție a producătorului auto acoperă toate defectele materiale și de fabricație. De asemenea, compania își asumă costul reparației sau înlocuirii componentelor afectate. Mazda speră că garanția extinsă gratuită va ajuta la „menținerea loialității clienților prin îmbunătățirea în continuare a experienței de proprietate pe ciclul de viață în toată Europa”.

Pe lângă noua garanție de șase ani, Mazda oferă o garanție de 12 ani pentru caroserie (împotriva coroziunii) și o garanție de trei ani pentru vopsea. Vehiculele sale electrice și vehiculele hibride plug-in beneficiază de o garanție de opt ani sau 160.000 de kilometri.

„Șoferii Mazda din Europa beneficiază acum de unul dintre cele mai cuprinzătoare pachete de garanție din industrie”, a declarat directorul executiv al Mazda Motor Europe, Martijn ten Brink. „Oferă clienților liniște sufletească până la șase ani sau 150.000 de kilometri, dar crește și valoarea vehiculului atunci când este vândut în această perioadă ca mașină uzată”, a mai adăugat el.

Urmărește Promotor.ro pe Google News

Sursa foto: ProMotor


Ionuț Vîlciu
Ionuț Vîlciu
Ionuț Vîlciu este absolvent al Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării. Primii pași în presă i-a făcut în 2021, alături de echipa WASD.ro, acolo unde a redactat primele sale materiale. Pasiunea l-a condus către presa auto, domeniul în care și-a dorit întotdeauna să activeze. ... citește mai mult

Comentarii
Inchide