Mazda Playground: un week-end cu Mazda3 MPS 260CP

Autor: Andrei Nan 12 dec. 2011 Știri auto
Mazda Playground: un week-end cu  Mazda3 MPS 260CP

Pentru a se înscrie în concurs, utilizatorii site-ului de socializare trebuie să acceseze prin intermediul paginii Mazda aplicaţia dedicată şi să formeze echipe de câte trei persoane, invitându-şi prietenii prin mesaje pe wall. Pentru a spori şansele de succes, concurenţii pot înscrie cât mai multe echipe. În plus, participanţii mai au şansa să câştige şi alte 9 premii constând în machete ale aceluiaşi model.

„Prin această aplicaţie am vrut să fim şi mai aproape de fanii Mazda din online. Este un concurs simplu şi distractiv, cu premii pe măsura fanilor Mazda – test drive de un week-end cu Mazda3 MPS şi machete pentru fiecare membru al echipelor câştigătoare”, a declarat Dragoş Grăpinoiu, Marketing Manager Mazda.

Câştigătorii vor fi desemnaţi prin tragere la sorţi, online, prin intermediul unei aplicaţii specifice. Regulamentul şi condiţiile concursului sunt afişate pe Mazda Playground.

Mazda3 MPS sintetizează spiritul japonez Zoom Zoom. Cu o viteză maximă de 250 km/h şi o accelerare de la 0-100 km/h în 6.1 secunde, hot hatch-ul Mazda se remarcă prin aspectul aerodinamic subliniat de suspensia sport joasă, jantele de aliaj de 18″, priza de aer de pe capotă şi eleronul supradimensionat.

Urmărește Promotor.ro pe Google News



Comentarii
Inchide