Mazda prezintă la Geneva noul SUV CX-30 – GALERIE FOTO

Autor: ProMotor 05 mart. 2019 Știri auto

Mazda a prezentat la începutul acestei săptămâni, în premieră mondială, modelul de generaţie nouă CX-30. Vânzările vor începe în Europa în această vară. 

CX-30 este un nou crossover compact care combină proporţiile îndrăzneţe ale unui SUV cu un stil elegant care încorporează limbajul de design Kodo. Înălţimea crescută faţă de o maşină de pasageri asigură o vizibilitate excelentă şi face ca intrarea şi ieşirea să fie foarte facile, în timp ce dimensiunea caroseriei asigură o manevrabilitate crescută pe orice drum şi în orice loc de parcare.

Mazda’s Skyactiv-Vehicle Architecture le permite oamenilor să profite la maximum de simţul lor natural de echilibru, iar cele mai recente motoare Skyactiv, inclusiv Skyactiv-X, permit controlul eficient al vitezei vehiculului în orice situaţie.

„Am proiectat modelul CX-30 ca partener esenţial în viaţa de zi cu zi a clientului”, a declarat Akira Marumoto, Directorul Reprezentant al Mazda, preşedinte şi CEO.

„Acesta va fi construit în fabricile globale, astfel încât să putem livra renumita plăcerea de a conduce Mazda şi designul Kodo evoluat clienţilor din întreaga lume. Mergând înainte, noile noastre produse şi tehnologii îi vor ajuta pe clienţi să înţeleagă valoarea deţinerii unei maşini Mazda. Ne propunem să fim recunoscuţi ca marca ce formează cele mai puternice legături cu fiecare client”.

 

Urmărește Promotor.ro pe Google News


Visan Marian
Visan Marian
Începând cu anul 2015, Marian Vișan s-a implicat în domeniul auto, însă experiența sa în jurnalismul online începe din 2006, în timpul studiilor la Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării. La vârsta de 18 ani a început să se familiarizeze cu mașinile odată cu obținerea permisului ... citește mai mult

Comentarii
Inchide