Mazda va prezenta un nou SUV compact la Salonul Auto de la Geneva

Autor: ProMotor 05 feb. 2019 Știri auto
Mazda va prezenta un nou SUV compact la Salonul Auto de la Geneva

Mazda va prezenta la Salonul Auto de la Geneva un nou SUV compact, informează compania.

Cel de-al doilea model de generaţie nouă Mazda are un limbaj de design Kodo mai matur şi beneficiază de arhitectura SKYACTIV-Vehicle de ultimă generaţie. Sistemul de propulsie prezintă cele mai recente motoare SKYACTIV, incluzând tehnologia revoluţionară SPCCI (Spark Plug Controlled Compression Ignition), care foloseşte o metodă unică de combustie, combinând performanţele constante independent de nivelul turaţiilor ale unui motor pe benzină cu răspunsul superior al unui motor diesel.

Ediţia aniversară Mazda MX-5 30 de ani îşi face şi ea debutul european. Sărbătorind trei decenii de la premiera mondială la Salonul Auto de la Chicago din 1989, Mazda MX-5 este cel mai popular roadster din istorie, cu peste 1 milion de unităţi vândute în întreaga lume, dintre care peste 350.000 în Europa.

O altă prezenţă în cadrul evenimetului este noua Mazda3, în variantele hatchback şi sedan, prima model din noua generaţie de autoturisme Mazda. Aceasta este prima maşină de serie care oferă tehnologia inovatoare SPCCI de la Mazda, care oferă un răspuns iniţial superior, puternic, cuplu liniar şi performanţe la orice nivel al turaţiilor. Motorul integrează şi noul sistem inteligent M-Hybrid de la Mazda, îmbunătăţind economia de combustibil şi emisiile.

Salonul Auto de la Geneva din 2019 se deschide publicului în perioada 7-17 martie.

 

Urmărește Promotor.ro pe Google News


Visan Marian
Visan Marian
Începând cu anul 2015, Marian Vișan s-a implicat în domeniul auto, însă experiența sa în jurnalismul online începe din 2006, în timpul studiilor la Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării. La vârsta de 18 ani a început să se familiarizeze cu mașinile odată cu obținerea permisului ... citește mai mult

Comentarii
Inchide