Mazda3 va fi lansată în premieră la Salonul Auto de la Los Angeles

Autor: Marius Vișan 08 nov. 2018 Știri auto
Mazda3 va fi lansată în premieră la Salonul Auto de la Los Angeles

Mazda a anunţat astăzi că noua Mazda3 îşi va face debutul mondial la Salonul Auto de la Los Angeles, care va fi deschis publicului între 30 noiembrie şi 9 decembrie. Zilele de presă sunt pe 28 şi 29 noiembrie.

Noua Mazda3 respectă limbajului de design Kodo, care întruchipează esenţa esteticii japoneze. Mazda3 vine cu cea mai nouă generaţie Skyactiv-Vehicle Arhitecture şi cele mai noi motorizări Skyactiv care oferă un control crescut al vitezei vehiculului în orice situaţie de condus.

Sosirea noii Mazda3 marchează începutul unei noi generaţii de modele Mazda care vor livra un nivel complet nou de plăcere a condusului clienţilor din toată lumea.

 

Urmărește Promotor.ro pe Google News


Marius Vișan
Marius Vișan
Marius Vișan a poposit în lumea auto în anul 2015, însă cu jurnalismul online este familiarizat încă din anul 2006 când a început cursurile Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării. Contactul cu mașinile l-a luat la vârsta de 18 ani, odată cu obținerea permisului auto. Pasiunea ... citește mai mult
Visan Marian
Visan Marian
Începând cu anul 2015, Marian Vișan s-a implicat în domeniul auto, însă experiența sa în jurnalismul online începe din 2006, în timpul studiilor la Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării. La vârsta de 18 ani a început să se familiarizeze cu mașinile odată cu obținerea permisului ... citește mai mult

Comentarii
Inchide