Mărturiile unui finlandez: ce contează pentru un român? „Avea un McLaren de 200.000 de euro, dar îi cerea mamei bani de benzină!”

Autor: ProMotor 12 feb. 2020 Știri auto

Atacantul finlandez de 25 de ani Vahid Hambo a jucat la Astra în sezonul 2018 – 2019, a bifat o prezență în Liga 1 într-un meci cu Poli Iași și două în Cupa României, unde a și marcat o „dublă” contra celor de la Dunărea Călărași. Finlandezul și-a reziliat contractul cu „astralii” în vara lui 2019, iar acum e la FC Lahti, din Finlanda.

Într-un interviu acordat presei din țara natală, Hambo a făcut o serie de dezvăluiri uluitoare.

Vahid Hambo a povestit jurnaliștilor că pentru români contează doar ca mașina să fie cât mai scumpă și hainele de firmă, chiar dacă nu au nici măcar bani de benzină sau ce să mănânce.

A povestit inclusiv de cazul unui coleg de la echipă care venea la antrenament cu o mașină de 200.000 de euro, dar o suna pe mama sa să îi dea bani de benzină.

„În România trebuie să ai mașină de lux și haine de firmă, dar nu contează ce mănânci. Unul dintre colegi (referindu-se probabil la Denis Alibec) venea cu un bolid McLaren la antrenament, o mașină în valoare de 200.000 de euro. Dar tot el recunoștea în ziare că îi cere mamei sale bani de benzină”, a povestit fotbalistul finlandez într-un articol transmis de Digisport.

GALERIE FOTO

Despre McLaren 540C

McLaren 540C este cel mai accesibil model al mărcii din Woking şi, totodată, al doilea membru al familiei Sports Series, după 570S.

Puterea motorulul merge către roţile din spate prin intermediul unei transmisii cu şapte trepte, este asigurată de un propulsor V8 biturbo de 3,8 litri care dezvoltă 540 CP şi 540 Nm. Acceleraţia de la zero până la 100 km/h durează doar 3,5 secunde, iar viteza maximă este de 320 km/h. Totodată, pentru că trăim în epoca ecologiei, motorul e echipat cu un sistem stop/start, lucru care ajută la obţinerea unui consum mediu teoretic de 9,2 l/100 km.

Cât consumă McLaren 540C

Consumul de combustibil – urban 16.5 l/100 km

Consumul de combustibil – extra-urban 7.4 l/100 km

Consumul de combustibil – mixt 10.7 l/100 km

Caroseria este formată din panouri de aluminiu şi şasiul e făcut din fibră de carbon, ceea ce a dus la o greutate totală de aproximativ 1,3 tone – mai puţin cu 150 kg decât cel mai apropiat rival, spun britanicii.

Interiorul e îmbrăcat aproape complet în piele – de la cele două scaune sport şi până la bord şi feţele uşilor – şi oferă un sistem de infotainment cu ecran tactil de şapte inci, conectivitate Bluetooth şi navigaţie prin GPS.

 

 

Urmărește Promotor.ro pe Google News

Sursa foto: Cancan.ro



Comentarii
Inchide