Medic legist fără permis, scandal cu poliția, după ce a produs două accidente

Autor: Promotor 26 aug. 2021 Știri auto

Un medic legist a produs două accidente și a fugit. Poliția l-a oprit în cele din urmă, dar bărbatul a refuzat să fie testat pentru consum de alcool. “Sun un avocat”, a spus acesta, în timp ce se clătina pe picioare.

GALERIE FOTO

Bărbatul din imagini este un medic legist în vârstă de 45 de ani, din Alba-Iulia. El a acroșat o mașină parcată și a tamponat o alta, miercuri, 25 august, apoi și-a continuat drumul.

Polițiștii l-au oprit în trafic după ce unul dintre șoferii păgubiți a sunat la numărul de urgență 112. Bărbatul a refuzat să fie testat cu aparatul etilotest în vederea stabilirii economiei. În urma verificărilor, oamenii legii au constatat că acesta avea permisul de conducere suspendat. Potrivit Inspectoratului de Poliție Județean (IPJ) Alba, a fost reținut pentru 24 de ore sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de conducere fără permis și refuz sau sustragere dela prelevarea de mostre biologice.

“Chem un avocat”, insistă șoferul vinovat, în timp ce încearcă să-și păstreze echilibrul. În imagini apare și mașina sa, un BMW X3, cu partea frontală avariată.

Urmează ca șoferul vinovat să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Alba Iulia pentru dispunerea măsurilor legale.

Medic legist recidivist. Ce antecedente are?

Medicul legist est recidivist. Potrivit Adevărul, în octombrie 2018, a fost condamnat la un an și 3 luni de închisoare pentru conducerea unui autovehicul sub influența băuturilor alcoolice. Aplicarea pedepsei a fost amânată cu doi ani.

Anul acesta, pe 17 iunie, bărbatul a rămas fără permis după ce a depășit viteza legală. Și atunci a refuat să se supună testuluii pentru alcool și prelevării de probe biologice. Autoritățile au decis și atunci reținerea lui pentru 24 de ore. Parchetul a dispus cercetarea sa în stare de libertate sub control judiciar.

VIDEO:

Urmărește Promotor.ro pe Google News



Comentarii
Inchide