Mercedes-AMG GT 4-Door Coupé este o maşină de familie care păstrează ADN-ul de racing – VIDEO

Autor: Marius Vișan 11 dec. 2018 Știri auto

Noul AMG GT 4-Door Coupé este cel mai tânăr membru al familiei AMG GT. Acesta împărtăşeşte atât ADN-ul său AMG, cât şi calitatea fără compromisuri Mercedes. Cu toate acestea, există o mare diferenţă: Mercedes-AMG GT 4-Door Coupé oferă mai mult spaţiu şi mai multe utilizări potenţiale decât celelalte modele AMG GT.  

Tema centrală a campaniei este spotul „Life Track”. Clipul promovează un stil de viaţă creativ în care viaţa de zi cu zi a şoferului se simte ca o cursă. 

Locaţia principală pentru filmarea clipului a fost Costa del Sol în sudul Spaniei. Scenele de curse au fost făcute la circuitul privat Circuito Ascari, în Marbella.

Spotul video „Viaţa este o cursă” este prima fază a unei campanii globală Mercedes-AMG produsă de agenţii din SUA şi China. 

Extinderea sistematică a familiei AMG GT pentru a include un coupe cu 4 uşi deschide segmentul maşinilor sportive celor care caută un vehicul pentru utilizarea de zi cu zi, păstrând performanţele Mercedes-AMG.

Noul AMG GT 4-Door Coupé vine cu motoare puternice cu 6 cilindri in linie şi V8, cu puteri între 320 kW (435 hp) şi 470 kW (639 hp). 

VIDEO

 

Urmărește Promotor.ro pe Google News


Marius Vișan
Marius Vișan
Marius Vișan a poposit în lumea auto în anul 2015, însă cu jurnalismul online este familiarizat încă din anul 2006 când a început cursurile Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării. Contactul cu mașinile l-a luat la vârsta de 18 ani, odată cu obținerea permisului auto. Pasiunea ... citește mai mult
Visan Marian
Visan Marian
Începând cu anul 2015, Marian Vișan s-a implicat în domeniul auto, însă experiența sa în jurnalismul online începe din 2006, în timpul studiilor la Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării. La vârsta de 18 ani a început să se familiarizeze cu mașinile odată cu obținerea permisului ... citește mai mult

Comentarii
Inchide