Un Mercedes-Benz AMG G 63 6×6 este de vânzare. Cât costă colosul cu șase roți?

Autor: Elena Luchian 05 nov. 2020 Știri auto

Un Mercedes-Benz G 63 AMG 6×6 din 2014 este scos la vânzare, în cadrul unei licitații online. La ce preț a ajuns colosul cu șase roți?

GALERIE FOTO

Ar fi trebuit să se deprecieze după șase ani de la ieșirea pe porțile uzinei Magna Steyr din Graz, Austria. Dar prețul unui astfel de model o ia în direcția opusă.

Un Mercedes-Benz G 63 AMG 6×6 intră la o licitație online. Monstrul cu trei punți și șase roți a fost comandat, în 2014, de un client din Japonia. Anul trecut, a pus toate cele șase roți ale sale pe pământ american.

Modelul are o caroserie vopsită în negru. În cabină se regăsesc scaune îmbrăcate în piele albă și neagră. La fel sunt volanul, bordul și fețele ușilor. Inserții din fibră de carbon și aluminiu completează imaginea luxoasă a interiorului.

G 63 AMG 6×6 este pus în mișcare de un motor V8 biturbo de 5,5 litri pe benzină. propulsorul dezvoltă 536 de cai putere și este cuplat la o transmisie automată cu șapte rapoarte și la un sistem de tracțiune integrală 6×6. Cinci diferențiale blocabile, o geometrie complicată a punților, jante din aliaj de 37 de inci (da, ați citit bine!), plus garda la sol de aproape jumătate de metru fac pick-up-ul exotic un veritabil offroader.

Mercedes-Benz G 63 AMG 6×6, extravaganța are un preț

Primul proprietar a comandat și un sistem audio Harman Kardon și o podea din lemn pentru benă. Când a venit pe lume, Mercedes-Benz G 63 AMG 6×6 putea fi comandat pentru jumătate de milion de euro. Licitația Bring a Trailer a ajuns deja la 575.000 de dolari.

Mercedes nu a dezvăluit niciodată numărul exact de unități construite. Surse neoficiale vorbesc despre 100 de astfel de vehicule extravagante. Cele mai multe dintre ele au luat drumul Orientului Mijlociu, pentru a înfrunta dunele de nisip din Emiratele Arabe Unite și din Qatar.

Urmărește Promotor.ro pe Google News



Comentarii
Inchide