Și-a cumpărat un Mercedes-Benz Clasa S din Bulgaria. A rămas imediat fără el

Autor: Promotor 02 iul. 2021 Știri auto

Un bărbat din Republica Moldova și-a cumpărat un Mercedes-Benz Clasa S din Bulgaria și a vrut să și-l aducă acasă. S-a bucurat că a dat puțin pe mașină, dar deja a rămas deja fără ea. Care este motivul?

GALERIE FOTO

Polițiștii de frontieră, aflați în misiune pe traseul Buzdugani – Ungheni din Republica Moldova, au tras pe dreapta un Mercedes-Benz Clasa S W220, înmatriculat în Bulgaria. Mașina era condusă de un bărbat în vârstă de 29 de ani. La verificarea actelor prezentate de noul proprietar, aceștia au depistat anumite nereguli.

Șoferul a declarat că nu știe nimic despre vreo neregulă. Acesta le-a povestit polițiștilor de frontieră că și-a cumpărat Mercedes-ul la începutul lunii iunie. După ce a virat banii în contul fostului proprietar, a primit și documentele mașinii. Bărbatul s-a bucurat că și-a cumpărat limuzină premium cu doar 1.600 de euro. Dar nu a apucat însă, să verifice actele predate de vânzător.

Autoturismul a fost indisponibilizat la Sectorul Poliției de Frontieră Ungheni. Documentul suspect a fost transmis către laboratorul tehnico-juridic pentru efectuarea expertizei. Rezultatul va fi decisiv în cadrul anchetei.

Șoferul care a rămas fără Mercedes va fi cercetat pentru confecționarea, deținerea, vânzarea sau folosirea documentelor oficiale, a imprimantelor, ștampilelor sau sigiliilor false, potrivit articolului 361 din Codul Penal al Republicii Moldova. Urmează să se stabilească și proveniența autoturismului cu numere de Bulgaria.

Despre Mercedes-Benz Clasa S W220 ca acela cumpărat din Bulgaria

Mercedes-Benz Clasa S W220 a intrat în producție pe 13 august 1998 ca înlocuitor al seriei W140.

Versiunea de top era pusă în mișcare de un V12 aspirat de 6,3 litri, care dezvolta 444 de cai putere și 738 Nm sub capota lui S 63 AMG.

În 2005, a venit pe lume S 65 AMG cu motor V12 care livra 612 cai putere și un cuplu de 1.001 Nm.

Urmărește Promotor.ro pe Google News



Comentarii
Inchide