Ofertă Țiriac Auto Rulate: Mercedes-Benz Clasa S Coupe

Autor: Ionuț Vîlciu 24 aug. 2023 Știri auto

Mercedes-Benz este unul dintre cei mai apreciați producători auto din lume, iar portofoliul lor a inclus întotdeauna mașini exclusiviste, printre care se numără și ultima generație a Clasei S Coupe.

Dacă te afli în căutarea unei mașini de lux, în două uși, s-ar putea să realizezi că opțiunile tale sunt destul de restrânse. Producătorii au început să renunțe la aceste modele în favoarea SUV-urilor, dar dacă îți dorești o astfel de mașină, o variantă foarte bună ar putea fi Mercedes-Benz Clasa S Coupe.

Mercedes-Benz Clasa S Coupe nu se mai fabrică, dar există destule pe piața mașinilor rulate. Așa este și mașina pe care vrem să v-o prezentăm. Este vorba despre un S450 4Matic care se află în oferta Țiriac Auto Rulate, o mașină produsă în anul 2018, cu 77.291 de kilometri parcurși, un exemplar cu istoric de daune și rulaj verificat.

Mercedes-Benz Clasa S Coupe – O mașină premium atractivă pe piața second-hand

Exemplarul pe care ne vom axa este un Clasa S Coupe facelift, un S450 4Matic, mai exact. Mașina este cu un motor de 3,0 litri, supraalimentat cu turbină, care dezvoltă 368 CP. Propulsorul pe benzină este conectat la o transmisie automată cu 9 rapoarte, iar mașina accelerează de la 0 la 100 km/h în 5,5 secunde, viteza maximă fiind de 250 km/h.

La exterior, schimbările comparativ cu varianta pre-facelift sunt destul de subtile, dar de efect. Mașina este echipată cu faruri full LED adaptive, suspensie pneumatică, pentru a sigura un nivel cât mai ridicat de confort ocupanților, dar și cu frâne performante, pentru a putea opri acest coupe de 2 tone. În plus, tracțiunea integrală face din această mașină una foarte utilizabilă pe toată perioada anului, indiferent de vreme.

Un detaliu interesant este faptul că mașina nu are montant central, ceea ce îi conferă un aspect inedit, iar senzația de la interior este cu atât mai specială. Dacă luăm loc la interiorul mașinii, atunci vom regăsi materiale de calitate precum pielea, lemnul și aluminiu.

De asemenea, ocupanții sunt dotați cu diferite dotări de confort, precum sistemul de sonorizare de la Burmester, scaune electrice, încălzite și ventilate și un plafon panoramic. Nici la capitolul tehnologie nu stă rău, deoarece Clasa S Coupe vine dotată cu două ecrane de mari dimensiuni, cu o rezoluție bună, camere cu vedere la 360 de grade și conectivitate cu Apple CarPlay și Android Auto.

Mașina poate fi găsită pe site-ul tiriacautorulate.ro, iar prețul cerut pentru acest exemplar din 2018, cu 77.429 de kilometri, este de 65.900 de euro cu TVA inclus.

Mașina vine cu opțiunea de livrare gratuită către locațiile Tiriac Auto din București, Bacău, Brașov, Pitești, Constanța și Oradea, finanțare asigurată prin Mercedes-Benz Financial Services, istoric cunoscut și certificat, precum și rulaj verificat și garantat.

Urmărește Promotor.ro pe Google News

Sursa foto: ProMotor


Ionuț Vîlciu
Ionuț Vîlciu
Ionuț Vîlciu este absolvent al Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării. Primii pași în presă i-a făcut în 2021, alături de echipa WASD.ro, acolo unde a redactat primele sale materiale. Pasiunea l-a condus către presa auto, domeniul în care și-a dorit întotdeauna să activeze. ... citește mai mult

Comentarii
Inchide