Mercedes-Benz Clasa X este disponibil în România. Cât va costa noul pickup de lux

Autor: Marius Vișan 14 dec. 2017 Știri auto

Începând din această lună, noul pick-up de lux Mercedes-Benz Clasa X este disponibil în România. Preţurile încep de la 29.856 euro (fără TVA). 

Acesta este disponibil în România în trei variante de design şi echipare (Pure, Progressive şi Power), cu tracţiune pe spate sau integrală (4MATIC), motorizări cu 4 cilindri dispuşi în linie ce asigură un cuplu ridicat, respectiv transmisie manuală, în şase trepte, sau automată, în şapte trepte. În plus, există şase versiuni diferite de tapiţerii pentru scaune, două tipuri diferite de piele pentru interior şi o gamă variată de accesorii şi decoraţiuni Mercedes-Benz. 

Clasa X PURE este varianta ideală pentru medii de lucru dure, cu cerinţe complexe. În acelaşi timp, confortul şi designul său recomandă această versiune pentru întâlnirile cu clienţi sau furnizori, cât şi pentru activităţi private.
Clasa X PROGRESSIVE este dedicată persoanelor aflate în căutarea unui pickup robust, cu un plus de stil şi cu mai multe funcţii de confort – o carte de vizită pentru afacerea lor şi, simultan, un autovehicul confortabil şi deopotrivă prestigios.
Clasa X POWER este modelul de vârf ca design şi echipare. Destinat clienţilor pentru care stilul, performanţa şi confortul sunt primordiale, Clasa X POWER este un autovehicul potrivit pentru mediul urban, dar şi pentru activităţi sportive sau de timp liber. Prin designul şi echiparea de lux, acest pickup se potriveşte perfect unui stil de viaţă independent.

Mercedes-Benz Clasa X este adaptat condiţiilor impuse de stilul de viaţă urban al unei familii modern, printre noutăţile sale regăsindu-se numeroase opţiuni inteligente de conectivitate, sisteme de asistenţă în timp real şi o gamă extinsă de accesorii şi echipamente de siguranţă. Printre dotări mai enumerăm touchpad-ul multifuncţional, sistemul multimedia COMAND Online, controlul vocal LINGUATRONIC, conectivitatea online prin control vocal sau smartphone, sau sistemele Audio 20 USB sau Audio 20 CD. 

În ceea ce priveşte siguranţa activă, sunt disponibile trei sisteme de asistenţă a şoferuluil: asistenţă activă la frânare Active Brake Assist, Lane Keeping Assist şi Traffic Sign Assist. În plus, Clasa X oferă sistemul de monitorizare a stabilităţii remorcii, sistemul de monitorizare a presiunii în anvelope, sistemul de apeluri de urgenţă, controlul vitezei de croazieră şi farurile LED, care oferă cea mai strălucitoare luminozitate din segmentul pickup de dimensiuni medii.

Clasa X se poate deplasa în plan inclinat la unghiuri de până la 50 de grade şi o adâncime maximă de 60 cm la trecere prin vad. Bena Clasa X are lungimea de 1.587 mm, lăţimea de 1.560 mm şi înălţimea de 474 mm. Capacitatea maximă de încărcare a pickup-ului este de 1.042 kg, iar capacitatea maximă de tractare este de 3.500 kg.


 

Urmărește Promotor.ro pe Google News


Marius Vișan
Marius Vișan
Marius Vișan a poposit în lumea auto în anul 2015, însă cu jurnalismul online este familiarizat încă din anul 2006 când a început cursurile Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării. Contactul cu mașinile l-a luat la vârsta de 18 ani, odată cu obținerea permisului auto. Pasiunea ... citește mai mult
Visan Marian
Visan Marian
Începând cu anul 2015, Marian Vișan s-a implicat în domeniul auto, însă experiența sa în jurnalismul online începe din 2006, în timpul studiilor la Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării. La vârsta de 18 ani a început să se familiarizeze cu mașinile odată cu obținerea permisului ... citește mai mult

Comentarii
Inchide