Un Mercedes-Benz decapotabil s-a rupt în două după impactul cu un stâlp. Șoferul a fugit de la locul accidentului – FOTO

Autor: Marius Vișan 05 oct. 2021 Știri auto

Accident teribil în localitatea Marna Nouă, județul Satu Mare. O mașină s-a rupt în două după coliziunea cu un stâlp, un utilaj, apoi cu un TIR. Totul s-a întâmplat astăzi (5 octombrie), în jurul orei 09.00.

Un număr de 7 subofițeri de la Inspectoratul Județean pentru Situații de Urgență au intervenit cu o autospecială de stingere cu apă și spumă pentru curățarea carosabilului și o ambulanță SMURD cu echipaj de prim-ajutor pentru acordarea îngrijirilor medicale unei victime.

După accident, șoferul din Mercedesul decapotabil a fugit de la locul impactului

Doar când au ajuns la fața locului, forțele de prim-ajutor nu au mai găsit pe nimeni, fiindcă șoferul a fugit de la locul accidentului.

După aproximativ două ore de la accident, șoferul, în vârstă de 45 de ani, a fost găsit de polițiști. El se ascundea într-un lan de porumb. Oamenii legii au constatat că emana halenă alcoolică și avea permisul de conducere suspendat. A ajuns la spital pentru a i se preleva probe biologice de sânge pentru stabilirea eventualei alcoolemii.

Polițiștii fac cercetări pentru a stabili circumstanțele exacte ale producerii acestui incident rutier.

Intră în GALERIA FOTO

Sursă foto: Presasm.ro

Urmărește Promotor.ro pe Google News

Sursa foto: Presasm.ro


Marius Vișan
Marius Vișan
Marius Vișan a poposit în lumea auto în anul 2015, însă cu jurnalismul online este familiarizat încă din anul 2006 când a început cursurile Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării. Contactul cu mașinile l-a luat la vârsta de 18 ani, odată cu obținerea permisului auto. Pasiunea ... citește mai mult

Comentarii
Inchide