Mercedes-Benz GLA facelift – Şi SUV-urile merg la fitness [FOTO]

Autor: Marius Vişan acum 5 ani Știri

Mercedes-Benz a dezvăluit facelift-ul modelului GLA, chiar în ajunul Salonului Auto de la Detroit, acesta venind cu un număr redus de modificări în comparaţie cu modelul curent.

Poate că cea mai evidentă modificare a noului GLA este partea frontală vizibil schimbată, care include şi un set nou de lumini de ceaţă pentru varianta 220. În plus, GLA facelift se bucură şi de câteva refresh-uri la partea din spate, care includ noi stopuri fumurii în ceea ce Mercedesspune că ar fi un „program de fitness” care îl fac pe GLA să aibă un aspect mai robust. 

La interior, printre cele mai atractive opţiuni se numără cameră care filmează 360 de grade care inregistreaza imprejurimil masinii, şi reproduce imaginile pe un display-ul de 8 inch din bord.

Versiunea de bază este reprezentată de un diesel – GLA 180d (109 CP), şi se termină în vâf de performanţe cu GLA 45 AMG care are 381 de CP, 475 Nm dintr-un motor 2.0 Turbo. Acesta din urmă ajunde de la 0-100 km/h în 4.4 secunde. 

Preţurile din Germania pentru Mercedes-Benz facelift GLA încep de la 28,940 euro pentru GLA 180 şi 56,852 euro pentru GLA 45, vârful gamei.

GALERIE FOTO

Mercedes-Benz GLA 45

Sursă: Carscoops.comMarius Vişan
Marius Vişan
Marius Vişan a poposit în lumea auto în anul 2015, însă cu jurnalismul online este familiarizat încă din anul 2009, când a început cursurile Facultăţii de Jurnalism. Contactul cu maşinile l-a luat la vârsta de 18 ani, odată cu obţinerea permisului auto, iar pasiunea a culminat în anul ... citește mai mult
Visan Marian
Visan Marian

Comentarii
Inchide