Mercedes-Benz GLB – 4 motive care te pot convinge să achiziționezi un SUV

Autor: ProMotor 23 iul. 2021 Știri auto

Despre noul model Mercedes-Benz GLB, primul SUV din categoria sa, producătorul Mercedes-Benz spune că redefinește cu generozitate spațiul, oferindu-i posibilități nelimitate celui care se află la volanul său. Din ce în ce mai mulți consumatori, din întreaga lume, optează pentru SUV-uri și iată patru dintre cele mai importante motive pentru care fac această alegere.

1. Siguranță remarcabilă cu sistemele Mercedes-Benz Intelligent Drive

SUV-urile sunt mașini înalte și impunătoare, ceea ce îi face pe ocupanții săi să se simtă mult mai în siguranță. Înălțimea îi asigură șoferului posibilitatea să aibă o vedere de ansamblu asupra drumului și să gestioneze mult mai ușor traficul și obstacolele pe care le întâlnește. Mai mult, noul Mercedes-Benz GLB este prevăzut cu sisteme de asistență Intelligent Drive și asigură suport la rulare, parcare, iluminare sau vizibilitate, oferindu-i posibilitatea conducătorului auto să ajungă la destinație nu doar în cele mai bune condiții de siguranță, ci și fără griji și relaxat.

2. Funcționalitate și confort

Este un fapt unanim acceptat că SUV-urile se disting în rândul celorlalte mașini prin spațiul generos pe care acestea îl asigură pasagerilor. Modelul GLB excelează la capitolul confort auto și prin faptul că are un al treilea rând opțional de scaune, asigurând 7 locuri pentru pasagerii săi. Scaunele suplimentare se pot rabata usor, oferindu-i posibilitatea șoferului, fie să ia pasageri în plus, fie să obțină mai mult spațiu de depozitare.

3. Adaptarea la condiții grele de drum

Create pentru drumuri cu grade diferite de dificultate, SUV-urile se descurcă impecabil și în condiții grele de drum. Pe lângă acestă caracteristică, cei mai mulți dintre producătorii auto sunt atenți la detalii precum confortul și un interior cât se poate de atractiv și intuitiv. Astfel, modelul GLB de la Mercedes-Benz, reușește să confirme condiții speciale de călătorie, cum ar fi încălzirea volanului independentă de cea a autovehiculului, climatizarea pentru scaune sau reglarea spațiului pentru cei aflați în mașină.

4. Sistemul Multimedia MBUX

Un pas evolutiv în domeniul sistemelor multimedia, MBUX prezintă o nouă lume a Infotainmentului. Controlabil intuitiv prin intermediul vocii, atingerilor sau gesturilor, sistemul oferă confort în operarea mașinii prin touchscreen încorporat, smarthphone integrat (inclusiv încărcare și conectare fără cablu), sistem de navigație și operare vocală ce poate oferi inclusiv informații despre vreme.

Urmărește Promotor.ro pe Google News



Comentarii
Inchide