Mercedes-Benz, partenerul Cercetaşilor României pentru a patra oară

Autor: Dan Vache 06 aug. 2013 Știri auto

Sâmbătă, 3 august, Mercedes-Benz România a organizat un workshop exclusiv susţinut de Cătălin Ştefănescu, realizatorul emisiunii „Garantat 100%” de pe TVR 1. Workshop-ul, ce a avut drept subiect „Cultura e cool”, a reunit Cercetaşi de toate vârstele pe peluza din faţa Palatului Mogoşoaia. Printr-un discurs plin de exemple şi poveşti de viaţă, Cătălin Ştefănescu le-a prezentat Cercetaşilor perspectiva sa asupra culturii şi valorilor contemporane. Aceştia au intervenit în discuţie, curioşi să afle opiniile lui Cătălin Ştefănescu referitoare la subiectele de interes pentru ei.

În plus, pentru a celebra 100 de ani de existenţă a Cercetăşiei pe plan local, Mercedes-Benz România a pregătit un moment special pentru Cercetaşi. Aceştia au fost invitaţi să împărtăşească cel puţin 100 de motive pentru care merită să fii Cercetaş. Ca simbol al sprijinului oferit cercetaşilor, autovehiculele puse la dispoziţie, Mercedes-Benz Viano şi Antos, au devenit autovehicule-manifest, purtând motivele semnate de cercetaşi sub formă de stickere. Cele mai puternice motivaţii şi cele mai originale mesaje au fost răsplătite cu premii speciale din partea Mercedes-Benz România.

Autovehiculele Mercedes-Benz care stau la dispoziţia sutelor de Cercetaşi sunt două autovehicule comerciale uşoare Vito, două Viano, un Citan şi un camion Antos, oferindu-le un transport sigur şi confortabil, atât în activităţile din campurile regionale din luna iulie, cât şi la Evenimentul Naţional al Centenarului.

Parteneriatul dintre Mercedes-Benz România şi Cercetaşii României a început în 2010, când autovehiculele Mercedes-Benz i-au susţinut pe Lupişori, Temerari şi Exploratori în aventurile lor. Mercedes-Benz România încurajează spiritul civic, grija pentru protejarea mediului înconjurător, proiectele de integrare în comunitate, iar în 2012, în cea mai mare expediţie cercetăşească a anului, a organizat mai multe momente dedicate, cum au fost “Capturarea steagului” sau Atelierul de Speologie.

Urmărește Promotor.ro pe Google News



Comentarii
Inchide