Mercedes-Benz prezintǎ noul GLC Coupé facelift – GALERIE FOTO

Autor: Marius Vișan 25 mart. 2019 Știri auto

La câteva sǎptǎmâni dupǎ dezvǎluirea SUV-ului GLC, Mercedes-Benz prezintǎ GLC Coupé. Cele mai importante noutăţi sunt reprezentate de sisteme inovatoare de asistenţǎ la conducere, noile variante de motorizare, precum şi prin ultima generaţie a sistemului multimedia MBUX Mercedes-Benz User Experience.

Elementele cheie ale pǎrţii frontale includ grila radiatorului cu aspect de diamant, cu stea integratǎ, şi un singur ornament orizontal, caracteristic coupé-urilor, completat de grilele distincte de aer şi de noul contur al farurilor standard LED High Performance.

Interiorul coupé-ului abundǎ în elemente de lux şi funcţii de control uşor de folosit. Touchpad-ul multifuncţional al consolei centrale îmbunǎtǎţeşte şi mai mult operarea, înlocuind butonul rotativ, în timp ce sistemul de infotainment dispune de ecrane tactile mai mari, de 12.3 inch pe panoul de bord, şi ecrane de 7 inci. 

La lansarea pe piaţǎ, modelul GLC Coupé va fi echipat cu motoare noi, urmând ca pe parcursul anului sǎ fie disponibile şi alte variante de motoare. 

Ca o alternativǎ la suspensia sport standard cu sistem adaptabil de amortizare, sistemul DYNAMIC BODY CONTROL, cu amortizoare reglabile pentru arcurile de oţel de pe punţile faţǎ şi spate, este disponibil la cerere. 

 

Urmărește Promotor.ro pe Google News


Marius Vișan
Marius Vișan
Marius Vișan a poposit în lumea auto în anul 2015, însă cu jurnalismul online este familiarizat încă din anul 2006 când a început cursurile Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării. Contactul cu mașinile l-a luat la vârsta de 18 ani, odată cu obținerea permisului auto. Pasiunea ... citește mai mult
Visan Marian
Visan Marian
Începând cu anul 2015, Marian Vișan s-a implicat în domeniul auto, însă experiența sa în jurnalismul online începe din 2006, în timpul studiilor la Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării. La vârsta de 18 ani a început să se familiarizeze cu mașinile odată cu obținerea permisului ... citește mai mult

Comentarii
Inchide