Mercedes-Benz s-a apucat să deseneze interioare de avioane

Autor: Adrian Mihălţianu 20 mai 2015 Știri auto

După ce a încercat apa cu degetul în domeniul yachturilor de lux, divizia de design Mercedes-Benz Style a producătorului auto german a intrat în lumea avioanelor.

Împreună cu Lufthansa Technik, designerii Mercedes-Benz au creat un concept futurist de habitaclu pentru aeronave personale care pot să facă zboruri scurte şi medii.

Proiectul va fi dezvăluit publicului în timpul convenţiei aeronautice EBACE 2015 din Geneva, care se desfăşoară în perioada 19-21 mai 2015.

Conform creatorilor, interiorul gândit de ei este „inovator, luxos şi integrat”, punând accentul pe contrastul dintre materiale, culori şi lumini. Cu alte cuvinte, e adaptare a designului folosit la habitaclurile automobilelor Mercedes-Benz.

Cele două companii care au lucrat la acest proiect spun că vor să ofere acest tip de interior unei clientele globale „cu o afinitate pentru un design unic”. După ce Mercedes-Benz Style s-a ocupat de desen, cei de la Lufthansa Technik vor face munca fizică de personalizare a avioanelor VIP-urilor.

Urmărește Promotor.ro pe Google News



Comentarii
Inchide