Mercedes Benz SL 63 AMG

Autor: Alexandru Banu 08 feb. 2008 Știri auto

Chiar dacă la prima vedere am putea crede că asistăm la o involuţie a modelului AMG, germanii ce se ocupă de tuningul de casă al modelelor Mercedes Benz au pregătit pe lânga SL63 AMG şi SL 65 AMG, dotat cu un motor V12 supraalimentat ce dezvoltă 604 CP şi promite performanţe năucitoare. Mercedes Benz SL 63 AMG
*************************************
AMG a dat publicităţii noi poze şi informaţii referitoare la înlocuitorul lui SL 55 AMG. Noul model SL a primit un interior modificat şi un exterior cu un bodykit schimbat, blocuri optice întunecate şi jante de 19 inch. Modificarea cea mai importantă se regăseşte sub capotă, acolo unde vechiul V8 supraalimentat de 517 CP a fost înlocuit tot cu un V8, dar aspirat de 6,3 litri. Puterea este de 525 CP iar cuplul atinge 630 Nm.

Potrivit celor de la Mercedes Benz noul model, SL 63 AMG, atinge prima sută de km în 4,7 secunde, asta însemnând cu 0,2 secunde mai mult decât actualul model. Transmisia este asigurată de noua cutie de viteze MCT cu şapte rapoarte ce se pare că e mai rapidă comparativ cu celebra deja 7 Speed G-Tronic.

Urmărește Promotor.ro pe Google News
Tags:



Comentarii
Inchide