A cumpărat un Mercedes care fusese taxi în Germania. Acum mașina este de nerecunoscut

Autor: ProMotor 08 iun. 2020 Știri auto

Și-a cumpărat un Mercedes-Benz Clasa E care fusese rulat ca taxi în Germania. Avea la bord aproape jumătate de milion de kilometri. Acum mașina este de nerecunoscut.

GALERIE FOTO

Un tânăr din Georgia, pasionat de mașini, a cumpărat un Mercedes-Benz Clasa E W212, care fusese folosit ca taxi în Germania,  și l-a transformat total. Mașina lui în versiune E200 CDI cu motor diesel de 2,1 litri cu 136 de cai putere, arată acum ca versiunea facelift cu pachet exterior AMG.

Când a cumpărat limuzina, aceasta avea deja 416.000 de kilometri la bord. Singurele probleme însă, erau niște scurgeri de ulei pe care le-a reparat.

La început i-a plăcut mașina așa cum era. Apoi a decis să facă niște modificări. Pentru început, i-a înlocuit jantele de 16 inci cu altele de 17.

Și interiorul a fost transformat. Pielea neagră de pe scaune și de pe fețele ușilor, un pic uzată, a fost înlocuită în totalitate cu una bej.

Pasul următor a fost exteriorul. Mașina în culoarea obișnuită a taxiurilor care circulă în Germania, bej, a fost îmbrăcată în autocolant de culoare roșie.

Fostul Mercedes taxi se transforma încet-încet într-o mașină sport

Vechiul Mercedes-Benz Clasa E, folosit până de curând ca taxi în Germania, a primit și o grilă nouă cromată, iar proprietarul nu avea să se oprească aici. A urmat un body kit AMG, care i-a adus mașinii bare noi, un splitter agresiv, un eleron pe capacul portbagajului și evacuări noi, dreptunghiulare.

Dar nici acum nu a fost pe deplin mulțumit. Așa că a decis să opereze un… facelift. A dat jos autocolantul, a vopsit mașina în roșu și a echipat-o cu jante mai mari, de 18 inci. I-a instalat și un acoperiș panoramic, evacuări duble, praguri noi de culoare neagră, o altă grilă tip diamant, iar locul farurilor duble a fost luat de unele noi.

Nu a calculat exact cât l-a costat transformarea, dar spune că în țara lui, conversia costă între 40.000 și 70.000 dolari. Sunt bani cu care și-ar fi putut lua lejer un Mercedes-Benz Clasa E nou-nouț.

VIDEO:

Urmărește Promotor.ro pe Google News



Comentarii
Inchide