Mercedes-Benz va avea şase premiere la Salonul Auto de la Geneva: de la CLA Shooting Brake la un nou SUV electric

Autor: Marius Vișan 21 feb. 2019 Știri auto
Mercedes-Benz va avea şase premiere la Salonul Auto de la Geneva: de la CLA Shooting Brake la un nou SUV electric

La cea de-a 89-a ediţie a Salonului Auto de la Geneva, Mercedes-Benz va prezenta noul CLA Shooting Brake şi, pentru prima dată, Concept EQV şi Mercedes-Benz GLC facelift. De asemenea, publicul va putea vedea pentru prima dată modelul de prezentare pentru Formula E şi modelul smart forease+. Tot aici va avea premiera şi noul V-Class.

Una dintre cele mai importante apariţii va fi conceptul EQV. Cei de la Mercedes spun că acesta este primul SUV electric premium din lume, a căruit putere provine dintr-o baterie. Vehiculul combină mobilitatea fără emisii cu performanţe impresionante, funcţionalitate maximă şi design premium.

Anunţat încă din ianuarie, noul V-Class îşi celebrează debutul la Salonul Auto de la Geneva. Îmbunătăţirile majore includ un design revizuit al părţii din faţă, introducerea motorului diesel cu patru cilindri OM 654 în diferite nivele de producţie – V 300 d cu o nouă putere maximă de 176 kW (239 CP), transmisia automată 9G-TRONIC disponibilă pentru prima dată pe V-Class, precum şi noi sisteme de siguranţă şi asistenţă.

De asemenea, în aceeaşi perioadă va avea premiera mondială şi noul Mercedes-Benz GLC facelift. La fel ca şi predecesorii săi, SUV-ul combină caracteristicile de conducere remarcabile cu spaţiul, practicalitatea şi confortul. Acesta vine cu noul sistem de infotainment MBUX, controlul gesturilor, sisteme inovatoare de asistenţă la volan şi o gamă revizuită a motoarelor.

 

Urmărește Promotor.ro pe Google News


Marius Vișan
Marius Vișan
Marius Vișan a poposit în lumea auto în anul 2015, însă cu jurnalismul online este familiarizat încă din anul 2006 când a început cursurile Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării. Contactul cu mașinile l-a luat la vârsta de 18 ani, odată cu obținerea permisului auto. Pasiunea ... citește mai mult
Visan Marian
Visan Marian
Începând cu anul 2015, Marian Vișan s-a implicat în domeniul auto, însă experiența sa în jurnalismul online începe din 2006, în timpul studiilor la Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării. La vârsta de 18 ani a început să se familiarizeze cu mașinile odată cu obținerea permisului ... citește mai mult

Comentarii
Inchide