Cât costă un Mercedes cu motorul defect și peste jumătate de milion de kilometri la bord?

Autor: David Andrei 15 sept. 2020 Știri auto

Cine ar cumpăra un Mercedes cu motorul defect și cu peste jumătate de milion de kilometri la bord? Vânzătorul pare convins că va găsi unul. Cât cere pe mașină?

GALERIE FOTO

Acest Mercedes-Benz Clasa E are motor diesel de 2,2 litri. Singura sa problemă este, de fapt, că nu prea funcționează. “Pornește, dar are o bătaie”, scrie vânzătorul în anunț. Acesta se oferă și să trimită o filmare celui care va fi interesat de mașină, pentru ca acesta să poată înțelege mai bine problema cu care se va confrunta odată ce își aduce mașina în țară.

Propulsorul cu probleme dezvolta, atunci când funcționa, 204 cai putere și este cuplat la o transmisie automată.

Posesorul mașinii este sincer. Îl anunță pe cel dispus să dea banii pe acest Mercedes cu motorul defect că mașina poate fi transportată doar pe platformă. Sedanul premium trebuie adus tocmai din Spania, deci cumpărătorul va trebui să plătească suplimentar pentru transportul din vestul în estul Europei.

Pe lista de dotări se regăsesc senzori de parcare în față și în spate, oglinzi electrice parbriz și scaune încălzite, plus geamuri electrice.

Cât cere pe limuzina Mercedes cu motorul defect?

Acest Mercedes a ieșit pe porțile uzinei în anul 2010. Mașina a parcurs deja peste jumătate de milion de kilometri. 580.000 mai exact, informație confirmată și de fotografiile din anunțul publicat pe autovit.ro. În aceleași fotografii, mașina pare să arate impecabil. Caroseria vopsită în negru nu prezintă zgârieturi evidente, iar cabina, deși prăfuită, semn că nu a fost folosită în ultima perioadă, nu prezintă urme de uzură.

5.000 de euro cere proprietarul pe mașina care nu funcționează. Versiuni identice, cu același an de fabricație, 2010, dar cu motor functional, sunt de vânzare pentru un preț aproape dublu. Dar niciuna dintre cele scoase la vânzare nu a parcurs peste jumătate de milion de kilometri.

Urmărește Promotor.ro pe Google News

Sursa foto: Autovit.ro



Comentarii
Inchide