Mercedes-Maybach GLS 600 a fost lansat la Guangzhou. Este cel mai luxos SUV german

Autor: ProMotor 21 nov. 2019 Știri auto

Mercedes-Maybach GLS a fost lansat astăzi, în cadrul Salonului auto de la Guangzhou. Evenimentul demonstrează importanța pieței chineze pentru producătorii de modele de lux. În paralel, la Los Angeles se desfășoară cel mai important salon american al toamnei, dar americanii nu vor avea încă ocazia să vadă cel mai luxos produs din gama Mercedes. O vor face abia în a doua jumătate as anului viitor, când va putea fi deja comandat.

Intră în Galeria FOTO

Mercedes-Maybach GLS folosește baza tehnică și designul lui Mercedes-Benzx GLS, la care adaugă luxul și prestigiul așteptate de la un model de top Maybach. Noul model păstrează ca trăsătură distinctivă vopseaua în două tonuri caracteristică mărcii de lux din portofoliul Daimler.

La exterior nu sunt multe detalii care să personalizeze versiunea de lux a lui GLS, în afara unei grile modificate și a emblemelor mărcii presărate din loc în loc. O reamintire pentru cei din jur că proprietarul a plătit mult mai mult decât pentru un GLS simplu. Desigur, mai sunt și pragurile acționate electric, care ajută pasagerii să urce la bordul acestui salon pe roți, sau roțile cu jante cromate de 22 sau 23 de inchi.

Mercedes-Maybach GLS

Interiorul este o cu totul altă poveste, iar aici carosierii de la Maybach au pus în operă întregul arsenal. În spate, ambele scaune laterale au spătar cu înclinare reglabilă și masaj. Consola centrală poate fi folosită pe post de birou sau frigider – depinde în ce dispoziție se află proprietarul. Plus, desigur, există o gamă de accesorii care pot fi comandate special pentru acest model.

Insonorizarea interiorului a primit o atenție specială, nimeni nu vrea să audă zgomotul motorului sau alte zgomote parazite în timp ce soarbe delicat din paharul de șampanie. În plus, o instalație de aer condiționat cu două zone lucrează special doar pentru pasagerii din spate. Aceștia mai au la dispoziție o unitate multimedia MBUX independentă de cea a șoferului. Nici acesta nu este tratat prea rău – planșa de bord este acoperită cu piele Nappa în standard – cu numeroase alte posibilități contra cost. Desigur, Mercedes a dezvoltat un parfum special pentru interiorul lui Maybach GLS.

Trenul de rulare dispune de suspensia Airmatic în standard, dar ar trebui să fii zgârcit să nu comanzi suspensia activă E-Active Body Control, care pune un covor plutitor peste denivelările din asfalt. Există chiar și un program special Maybach pentru rulare, care asigură un confort superior pentru pasagerii din spate.

Mercedes-Maybach GLS

Sub capotă reținem motorizarea V8 de 4,0 litri care dezvoltă 550 CP, ajutată de sistemul mild-hybrid cu tensiunea de 48 de volți. Nimic special la prima vedere, dar agregatul a fost optimizat special pentru Maybach GLS pentru o dezvoltare fără eforturi a puterii. Mercedes-Maybach GLS 600 4Matic accelerează de la 0 la 100 km/h în 4,9 secunde și atinge o viteză maximă limitată electronic la 250 km/h.

Intră în Galeria FOTO

Urmărește Promotor.ro pe Google NewsComentarii
Inchide