Mercedes-Maybach S450 – Cum arată și cât costă limuzina pe care românii nu o vor conduce niciodată?

Autor: Elena Luchian 23 mart. 2020 Știri auto

Aceasta este limuzina de la Mercedes pe care românii nu o vor conduce niciodată. Este vorba despre un Mercedes-Maybach S450 4MATIC Collector’s Edition.

GALERIE FOTO

Limuzina dedicată exclusiv pieței din China are la bază versiunea S450 4MATIC. Este pusă în mișcare de un motor twin-turbo de 3.0 litri cu șase cilindri, care funcționează în tandem cu un sistem micro-hibrid de 48 de volți. Propulsorul dezvoltă 367 de cai putere și un cuplu de 500 Nm și este cuplat la o transmisie automată cu nouă rapoarte și la un sistem de tracțiune integrală 4MATIC.

Cu o grilă de mari dimensiuni cu lamele verticale, S450 4MATIC Collector’ Edition se diferențiază radical de celelalte limuzine Clasa S. Modelul vine cu jante de 20 de inci cu finisaje negre și argintii.

Cabina limuzinei este dominată de atmosfera exclusivistă tipică subbrand-ului Maybach. Scaunele sunt îmbrăcate în piele maro, iar logo-ul MM își face apariția pe tetiere și pe covorașe. Apar la bord finisaje din lemn.

Limuzina a fost prezentată într-o perioadă în care reprezentanțele din China se redeschid, după aproximativ opt săptămâni în care au fost închise din cauza pandemiei de coronavirus. Această versiune va avea un preț de pornire de 1.458.800 de yuani, adică aproximativ 191.000 de euro.

 

Urmărește Promotor.ro pe Google News

Sursa foto: Mercedes-Benz



Comentarii
Inchide