Mercedes scoate primul ei model în clasa asta, în toata istoria de peste un secol! – GALERIE FOTO

Autor: Marius Vișan acum 6 ani Știri auto

Noul pickup Mercedes-Benz GLT îşi va face debutul mondial pe 25 octombrie 2016, anunţă Motor1.com.

În doar câteva zile, vom apuca să vedem prima camioneta Mercedes-Benz. Fiind dezvoltată împreună cu Renault-Nissan, noul pick-up este de aşteptat să-şi facă debutul pe 25 octombrie, urmând ca în prima jumătate a lui 2017 să-şi facă apariţia şi în showroom-uri.

Cu posibilitatea de a purta fie denumirea GLT-Class, fie Clasa X, noul pick-up se va baza pe aceeaşi platformă utilizată atât pe Nissan Navara, cât şi Renault Alaskan. Sub capotă ne aşteptăm să găsim o motoare un patru cilindri turbodiesel de 2.3 litri, o versiune pe benzină de 2,5 litri, iar gama de varf de 3.0 litri V6 turbodiesel ce produce 258 de cai putere (190 kW) şi un cuplu de 620 Nm.

La fel ca şi Navara, Mercedes pick-up va fi produs la noua fabrică Nissan din Argentina, şi va ajunge la vânzare, în exclusivitate, în pieţele din afara Americii de Nord. 

GALERIE FOTOMarius Vișan
Marius Vișan
Marius Vișan a poposit în lumea auto în anul 2015, însă cu jurnalismul online este familiarizat încă din anul 2006, când a început cursurile Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării. Contactul cu mașinile l-a luat la vârsta de 18 ani, odată cu obținerea permisului auto. Pasiunea ... citește mai mult
Visan Marian
Visan Marian

Comentarii
Inchide