Mercedes şi iPhone. Cum se împacă cele mai de top produse

Autor: go4it.ro acum 3 ani Știri
Mercedes şi iPhone. Cum se împacă cele mai de top produse

Atunci când cumperi un smartphone de top sau o maşină de lux, te aştepţi ca totul să funcţioneze din prima, aşteptările fiind la cele mai înalte standarde. În cazul noului Mercedes E300, un model de maşină care include un încărcător wireless pentru smartphone-urile compatibile, modul în care această capabilitate funcţionează poate fi frustrant pentru utilizatorii de iPhone-uri de ultimă generaţie, redarea de muzică în special fiind foarte frustrantă.

Conform The Verge, noul Mercedes E300 include într-un compartiment poziţionat undeva sub consola centrală un spaţiu dedicat smartphone-urilor, care pe suprafaţa de jos integrează un încărcător wireless Qi şi un modul NFC, care face conectarea smartphone-urilor compatibile la sistemul maşinii mult mai simplu. Desigur, acest lucru este valabil pe Android, însă pe iOS, funcţionalitatea NFC funcţionează complet diferit şi este dedicată unei singure funcţii: Apple Pay.

Astfel, atunci când smartphone-ul este poziţionat pe suprafaţa de încărcare wireless a maşinii şi detectează semnalul NFC, acesta porneşte automat interfaţa Apple Pay, crezând că este necesară autorizarea unei tranzacţii. Apple Pay însă, opreşte automat redarea oricărui sunet din orice aplicaţie, deci de fiecare dată când telefonul este poziţionat pe încărcător, muzica se opreşte. Singura soluţie pentru această problemă este dezactivarea completă Apple Pay, însă această formă de plată este destul de populară în ţările vestice, unde aceasta a fost introdusă.

VIDEO

Citeşte articolul complet pe Go4it.roComentarii
Inchide