Mercedes-ul care e acum daună totală, după ce s-a răsturnat pe câmp, era de vânzare

Autor: ProMotor 06 apr. 2020 Știri auto

A vrut să-și vândă Mercedes-ul, dar acum mașina este daună totală. Proprietarul s-a răsturnat cu ea pe câmp. Accidentul a fost provocat de o pană de cauciuc.

GALERIE FOTO – Cum arăta mașina înainte de accident?

Cu doar câteva zile în urmă, acest Mercedes-AMG C43 4MATIC valoara – sau cel puțin așa credea proprietarul – aproape 40.000 de euro. Acum poate să meargă direct la fiare vechi.

Autoblog.md a aflat că mașina era subiectul unui anunț publicat pe un site de vânzări auto. Acum AMG-ul este aproape imposibil de recunoscut. Capota este acordeon, plafonul pare smuls, geamurile sunt sparte, airbag-urile s-au declanșat, iar partea posterioară a  mașinii este avariată la fel de grav. Autoblog.md a intrat și în posesia unei filmări de la locul accidentului.

Doi tineri în vârstă de 20 de ani se aflau la bord și ambii au scăpat nevătămați, ieșind dintre fiarele controsionate înainte de sosirea echipajului de poliție și a ambulanței la locul accidentului.

Ce spun martorii?

Martorii se contrazic în ceea ce privește viteza mașinii. Unii susțin că șoferul rula cu aproximativ 200 km/h, în timp ce alții sunt convinși că acesta circula cu viteza legală. Limita în zonă este de 90 km/h.

Aceștia povestesc că șoferul a pierdut controlul Mercedes-ului după ce acesta a suferit o pană de cauciuc, în apropierea localității Cojușna din Republica Moldova. Mașina a lovit un panou publicitar, a pus la pământ un copac și a ajuns pe câmp, unde s-a răsturnat.

Tânărul aflat la volan a fost testat cu etilotestul și a reieșit că acesta nu consumase alcool. A scăpat cu bine din accident, dar nu va scăpa de amendă. Șoferul va fi sancționat cu o amendă de 9000 de lei și 5 puncte de penalizare pentru încălcarea regulilor de circulație, faptă soldată cu deteriorarea de bunuri materiale.

Versiunea entry-level a gamei AMG, C 43, are motor V6 biturbo de 3.0 litri, care dezvoltă 367 de cai putere și un cuplu de 520 Nm. Propulsorul este cuplat la o transmisie automată 9G-TRONIC cu nouă rapoarte și la un sistem de tracțiune integrală 4MATIC. De 4,9 secunde are nevoie această versiune pentru a ajunge de la 0 la 100 km/h, în drumul său spre viteza maximă de 250 km/h.

Urmărește Promotor.ro pe Google News



Comentarii
Inchide