A fugit de acasă cu Mercedes-ul părinților și a fost prins de radar. Ce viteză-record a atins?

Autor: ProMotor 11 mai 2020 Știri auto

Un tânăr de 19 ani a fugit de acasă cu Mercedes-ul părinților și a fost surprins de radar. Poliția l-a tras pe dreapta. Părinții lui nici nu știau că mașina lor poate să ruleze cu asemenea viteză, deși modelul este unul cu veleități sportive impresionante.

GALERIE FOTO

308 km/h. Aceasta este viteza record înregistrată de aparatul radar weekend-ul trecut. Polițiștii au tras pe dreapta Mercedes-ul în versiune C 63 AMG pe o șosea din Ontario, Canada.

Sergentul Kerry Schmidt recunoaște că a fost uluit atunci când a văzut cifrele pe ecran: “Este cea mai mare viteză de care am auzit eu vreodată. Incredibil!”, a spus acesta într-o filmare publicată pe o rețea de socializare. Când a primit imaginea captată de camera din mașina polițiștilor, acesta a crezut că, pur și simplu, colegii săi sunt puși pe glume. “Am crezut că probabil au orientat radarul către avioane”, a povestit acesta.

Ce pățește tânărul surprins de radar cu viteză record la volanul Mercedes-ului părinților?

La volanul Mercedes-ului C 63 AMG se afla un tânăr în vârstă de 19 ani, iar pe locul din dreapta, amicul său, de aceeași vârstă. Șoferul s-a ales cu permisul suspendat, a fost pus sub acuzare pentru implicarea în curse ilegale și manieră periculoasă de condus, iar mașina condusă de el a fost confiscată pentru o perioadă de șapte zile. Acesta ar putea fi amendat cu 10.000 de dolari canadieni și ar putea petrece șase luni în închisoare.

Tânărul împrumutase mașina de la părinții săi, spunând că iese în oraș. Aceștia au fost surprinși când au primit un telefon de la poliție și au fost chemați să-și ia fiul vitezoman de la secție.

Alți șoferi care au văzut Mercedes-ul tras pe dreapta i-au salutat cu claxoane pe polițiști, fericiți că șoferul nebun a fost oprit.

Urmărește Promotor.ro pe Google News



Comentarii
Inchide