Mercedes Viano X-Clusive

Autor: Alexandru Banu 24 oct. 2007 Știri auto

Noul Viano combină senzaţia de spaţiu specifică unui MPV cu aspectul şi tehnica unei maşini sportive de lux, rezultatul fiind o combinaţie extraordinară. La exterior modelul denotă dinamism, fiind diferit de restul gamei prin grila argintie a radiatorului, spoilerele modificate, ţeava de eşapament cromată şi jantele de 18 inch cu cauciucuri 245/45.

Interiorul are un singur cuvând de ordine: luxul. Şase locuri individuale, complet ajustabile şi disponibile opţional cu piele Alcantara. Volanul, schimbătorul de viteze şi porţiuni din feţele uşilor sunt îmbrăcate de asemenea în piele. Confortul pasagerilor este sporit de instalaţia de climatizare automată THERMOTRONIC, şoferul bucuându-se şi de ajutor la parcare prin sistemul PARKTRONIC.

Motorizările sunt în sine o exprimare a exclusivităţii modelului, cele două propulsoare V6 fiind disponibile doar pe acest model. Primul motor este unul cu o cilindree de 3 litri diesel ce dezvoltă 204 CP şi un cuplu de 440 Nm. Alternativa o reprezintă benzinarul de 3,5 litri şi 258 CP, ce accelerează MPV-ul până la prima sută de km în doar 9,5 secunde. În privinţa siguranţei, multiple sisteme sunt disponibile standard: ESP, ASR, ABS, Brake Assist (BAS) şi distribuţie electronică a frânării. Airbagurile de torace pentru sofer şi pasager se alătură celor două airbaguri frontale. Noul model va fi disponibil în două versiuni de lungime, de 4,75 m şi 4,99 m. 

Urmărește Promotor.ro pe Google News



Comentarii
Inchide