Mercedes X-Class a ajuns în România. Cât costă primul pick-up de lux

Autor: Marius Vişan acum 3 ani Știri

Mercedes X-Class, primul pick-up din istoria constructorului german de masini de lux Mercedes-Benz, este disponibil oficial pe piata din Romania.

Pick-up-ul Mercedes X-Class propus de Auto Schunn este echipat cu o motorizare diesel de 2.3 litri de 190 CP si o cutie automata in 7 trepte.

Dotarile vehiculului Mercedes Clasa X 

Pachetul de dotari este specific liniei de echipare PROGRESSIVE, cu un design versatil si echipari adaptate sa sustina atat activitati solicitante, cat si aventuri spontane.

Noul Mercedes Clasa X vine cu o garda la sol generoasa de 202 mm – optional poate fi ridicata.
Din dotarile standard ale noului Mercedes X-Class fac parte, printre multe altele, sistemul automat KEYLESS-GO Start-Stop, pachetul de parcare cu camera la 360 de grade, ideal prin orasele din Romania, camera pentru mersul cu spatele, instalatie de aer conditionat si sistem de navigare integrat.

Ambianta segmentului premium Mercedes, acum si in noul pick-up X Class

Calitatea specifica brandului german de automobile de lux isi face simtita prezenta la interior prin insertiile de piele de culoare maro nuc sau neagra, elemente ornamentale de dimensiuni mari sunt regasite in habitaclu cu structura orizontala si sporeste confortul pe tot parcursul calatoriilor. Dotarile noului pick-up Mercedes fac din autovehicul o prezenta atipica in clasa lui.

Compartimentul de marfa este echipat cu dispozitiv de luminare, un al doilea semnalizator de frana cu LED-uri care lumineaza patul de incarcare pe intreaga suprafata si priza de 12V, unde pot fi conectate diverse echipamente, dupa necesitati.

Pick-up-ul Mercedes Clasa X dispune de o capacitate de incarcare de pana la 1.1 tone. Compartimentul de marfa poate sustine 17 butoaie de 50 de litri, o multime de scule, aparate, materiale sau articole sportive şi articole destinate timpului liber. 

Forta de tractare a vehiculului urca pana la 3.5 tone, de ajuns sa traga dupa el un iaht de pana la 8 metri. Forta de remorcare este sustinuta de o structura de baza fiabila si ferma cu un sasiu tip scara din otel de inalta calitate.

Pretul noului Mercedes X-Class

Pretul de pornire pentru modelul Mercedes X-Class din stocul Auto Schunn este de 44.700 de euro.

Pick-up-ul Mercedes poate fi achizitionat prin leasing financiar si operational, cu rate care incep de la 490 de euro pe luna (+TVA), pentru linia de echipare PURE. Pentru modelul PROGRESSIVE din oferta dealerului, rata lunara este de 690 de euro (+TVA).

 Comentarii
Inchide