Metoda prin care se evită amenzile de parcare, aplicată cu succes de o şoferiţă – VIDEO

Autor: Gandul.info 11 iun. 2018 Știri auto
Metoda prin care se evită amenzile de parcare, aplicată cu succes de o şoferiţă – VIDEO

O şoferiţă din oraşul chinez Suzhou a găsit metoda perfectă prin care să evite amenzile de parcare. Când îşi lăsa maşina parcată în zone nepermise, aceasta punea o amendă falsă în parbriz, astfel încât poliţiştii credeau că a fost deja sancţionată contravenţional.

Cei mai mulţi poliţişti verifică dacă data este corectă şi pleacă mai departe. Mai mult, femeia avea un răspuns pregătit pentru organele care şi-au dat seama de fals, spunând că este „victima unei farse”, scrie odditycentral.com. Autorităţile au prins-o pe făptaşă după ce a fost filmată în timp ce punea „amenda” în parbrizul maşinii.

Citeşte şi 

 
 

Nu se ştie de când folosea şoferiţa această metodă ilegală, dar a fost prinsă la începutul lunii aprilie. Femeia a avut ghinionul să-şi parcheze autoturismul lângă o maşină de poliţie sub acoperire şi, pentru ca totul să fie „perfect”, aceasta din urmă avea şi cameră video pe bord.

VIDEO

Citeşte articolul complet pe Gandul.info

Urmărește Promotor.ro pe Google News


Visan Marian
Visan Marian
Începând cu anul 2015, Marian Vișan s-a implicat în domeniul auto, însă experiența sa în jurnalismul online începe din 2006, în timpul studiilor la Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării. La vârsta de 18 ani a început să se familiarizeze cu mașinile odată cu obținerea permisului ... citește mai mult

Comentarii
Inchide