Metrorex ia măsuri pentru prevenirea răspândirii coronavirusului – VIDEO

Autor: ProMotor 24 mart. 2020 Știri auto

Metrorex ia măsuri pentru prevenirea răspândirii coronavirusului. Compania de transport subteran a Bucureștiului a început să dezinfecteze printr-o nouă procedură trenurile de metrou. Metrorex folosește un aparat portabil care emite vaporii unei substanțe biocide în interiorul trenurilor.

Intră în Galeria FOTO

Trenurile de metrou sunt dezinfectate, în fiecare zi, prin intermediul unei proceduri industriale, denumită nebulizare 3D.

Astfel, cu ajutorul unui dispozitiv portabil brevetat şi fabricat în România, vagoanele de metrou sunt dezinfectate prin vaporizarea unui biocid certificat de Ministerul Sănătății, în interiorul acestora, transmite Metrorex într-un comunicat.

Nebulizarea 3D este una dintre cele mai eficiente forme de dezinfectare a aerului și a suprafețelor, deoarece dezinfectantul ajunge nu numai în fiecare colț al vagonului, ci și în traseele de ventilație a aerului, potrivit companiei.

De asemenea, pentru combaterea răspândirii infecției cu Coronavirus și pentru siguranța publicului călător, Metrorex a luat măsuri de intensificare a acțiunilor de curățenie și igienizare a stațiilor de metrou, în special a tuturor suprafețelor cu care călătorii pot intra în contact: butoanele lifturilor, mâna curenta în cazul scărilor fixe și rulante, bateriile scaunelor amplasate la nivelul peroanelor și turnicheții.

Urmărește Promotor.ro pe Google News



Comentarii
Inchide