Michael Schmidt aduce din Germania un nou director la conducerea Automobile Bavaria

Autor: Bogdan Alecu acum 3 ani Știri auto
Michael Schmidt aduce din Germania un nou director la conducerea Automobile Bavaria

Leonhard Georg Pfeffer, 62 de ani, a preluat funcţia de director general şi administrator al Automobile Bavaria, iar Michael Schmidt, preşedinte şi acţionar, rămâne în continuare şi administrator al companiei.

Georg Pfeffer a mai lucrat în cadrul Automobile Bavaria la mijlocul anilor 2000, fiind inclusiv director de vânzări în cadrul centrului din Băneasa, cea mai mare investiţie realizată de Michael Schmidt. De asemenea, el a mai lucrat în cadrul grupului, dar de la conducerea dealerilor din Germania, parte tot a Grupului Automobile Bavaria.

Automobile Bavaria Group a înregistrat în anul 2017 o cifră de afaceri de peste 136 milioane euro şi o creştere cu peste 15% a volumului vânzărilor de automobile faţă de anul precedent, reprezentând aproximativ 3,000 de unităţi livrate.

Automobile Bavaria Group si-a consolidat pozitia de lider de piaţă în reteaua dealerilor BMW autorizati in Romania, cu o cotă de peste 65% în 2017, pentru vănzările BMW fiind singurul dealer MINI pe plan local.

La nivel de holding, toate companiile din grupul Automobile Bavaria, MHS Truck & Bus şi Schmidt Gruppe Deutschland, au avut o evoluţie pozitivă în 2017, cifra de afaceri ajungând la volumul de peste 350 millioane euro.

În România, în cei 24 de ani de activitate, Automobile Bavaria Group a livrat peste 40.000 de vehicule, şi a înregistrat peste 1.000.000 de vizite în atelierele de service autorizate BMW, MINI şi Rolls-Royce.

În anul 2017, cea mai mare reţea de dealeri BMW din Europa Centrală şi de Est a înregistrat o cifră de afaceri de 136 millioane euro, mentinâdu-şi poziţia de lider în cadrul reţelei de dealeri autorizaţi BMW cu 65% cotă de piaţă.

Citeşte articolul complet în Ziarul Financiar

 

 

 
Comentarii
Inchide