Michelin X MultiWay

Autor: Sergiu Tudose acum 14 ani Știri auto

Practic, este o anvelopă multifuncţională care oferă şoferului o siguranţă mai mare, datorită în mare parte profilului autogenerator al benzii de rulare (care oferă aceeaşi aderenţă superioară, chiar şi după o uzură excesivă).

Bineînţeles, nu este pentru maşinile noastre, ci pentru camioane. Sau mai bine zis, pentru toate tipurile de camioane – de la vehicule de mare tonaj, la autocisterne, transporturi generale de marfă sau de autoturisme.

În timpul frânării, X MultiWay are o distanţă de frânare cu 18 metri mai mică decât un pneu obişnuit. Pe drumuri ude sau alunecoase, asigură o tracţiune cu până la 19% mai mare, chiar şi în cazul unei uzuri de două treimi a anvelopei.

O altă caracteristică specifică tuturor anvelopelor marca Michelin, este aceea că oferă o durată de viaţă foarte lungă (cu până la 30% mai lungă decât o gumă obişnuită).

În rest, suntem siguri că ne putem aştepta la multe alte inovaţii în acest domeniu de la Michelin…mai ales dacă ţinem cont de faptul că produsele lor au reuşit să ne impresioneze în trecut.

 

Tags:Comentarii
Inchide