Micul ecologist Toyota Yaris prezentat într-un clip video care detaliază schimbările [VIDEO]

Autor: Marius Vișan 17 ian. 2017 Știri auto

Noul Toyota Yaris, cunoscut pe piaţa locală ca Vitz, a fost dezvăluit într-un film care a aparut pe un site japonez, cu doar câteva săptămâni înaintea debutului mondial de la Salonul Auto de la Geneva, din martie.

Vitz pare să fie în mare parte neschimbat faţă de modelul care îşi încetează activitatea, dar adoptă acum câteva trăsături de la Aygo, cu toate că luminile din spate se extind pe orizontală în comparaţie cu modelul actual.

Videoclipul confirmă, de asemenea, că maşina va continua să fie oferită în ambele versiuni, cu trei şi cinci uşi; urmând ca varianta de performanţă să aibă trei uşi.

De asemenea, textul care însoţeşte videoclipul confirmă faptul că modelul va continua să ofere o opţiune cu sistem de propulsie hibrid; este în prezent singurul supermini hibrid de pe piaţă.

Noul Yaris are o lungime de 3945 mm, o lăţime de 1695 mm şi o înălţime de 1500 mm, cu 20 mm mai lungă şi cu 10 mm mai joasă decât generaţia actuală.

VIDEO

Sursă: Autocar.co.uk

Urmărește Promotor.ro pe Google News


Marius Vișan
Marius Vișan
Marius Vișan a poposit în lumea auto în anul 2015, însă cu jurnalismul online este familiarizat încă din anul 2006 când a început cursurile Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării. Contactul cu mașinile l-a luat la vârsta de 18 ani, odată cu obținerea permisului auto. Pasiunea ... citește mai mult
Visan Marian
Visan Marian
Începând cu anul 2015, Marian Vișan s-a implicat în domeniul auto, însă experiența sa în jurnalismul online începe din 2006, în timpul studiilor la Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării. La vârsta de 18 ani a început să se familiarizeze cu mașinile odată cu obținerea permisului ... citește mai mult

Comentarii
Inchide