MIDOCAR şi Volkswagen Classic Club vă invită la KdF Party!

Autor: Adrian Mihălţianu 10 mai 2013 Știri auto
MIDOCAR şi Volkswagen Classic Club vă invită la KdF Party!

 

Cele aproape 50 de masini, reprezentante ale celor trei generatii Beetle, se vor strange incepand cu ora 11:00 in Piata George Enescu, in parcarea de la Ateneul Roman. Defilarea va incepe in jurul orei 12:30, pe traseul Calea Victoriei – Bulevardul Regina Elisabeta – Piata Universitatii – Piata Unirii – Fantani – Splaiul Unirii,  cu destinatia MIDOCAR Vitan.

La showroom-ul Volkswagen MIDOCAR Vitan vor avea loc concursuri inedite, precum jalonari cu predare de stafeta, trageri la poarta de la volanul masinilor si constructii de subansambluri Beetle. Echipa Kiss FM va insoti parada si va anima atmosfera petrecerii. Intregul eveniment va fi filmat cu drone si camere GoPro, cu sprijinul partenerilor nostri de la MXshop.ro, care ne pun la dispozitie echipamentul tehnic necesar.

Publicatiile AutoBild, Automarket.ro, Gentlemen’s Car si ProMotor vor juriza si vor oferi premii participantilor, iar Castrol Romania va oferi uleiuri pentru motor celor mai nonconformisti posesori de Volkswagen Beetle. Toti cei prezenti pot participa la tombola finala la care pot castiga un curs la scoala de zmeie Kite Fever, din Brasov. Evenimentul va fi indulcit de Cofetaria Armand. The Beetle va asteapta la test-drive, alaturi de surpriza verii: The Beetle Cabrio 70’s Edition.

Cum si noi vom face parte din juriul evenimentului, va asteptam acolo!

Urmărește Promotor.ro pe Google News



Comentarii
Inchide