Ce crede Mihai Ban despre Dacia Duster? Părerea pilotului care a concurat în Raliul Dakar

Autor: Ionuț Vîlciu 20 mai 2024 Știri auto
Ce crede Mihai Ban despre Dacia Duster? Părerea pilotului care a concurat în Raliul Dakar

Ediția cu numărul 45 din „Podcast cu Prioritate” îl are drept invitat pe Mihai Ban, pilot român cu experiență în Dakar.

Raliul Dakar începe să fie o competiție tot mai des adusă în discuție, dat fiind și faptul că Dacia și-a anunțat participarea în ediția din 2025. Producătorul românesc va concura în Raliul Dakar cu prototipul Sandrider, iar echipajul se anunță a fi unul prestigios. Piloții de uzină Dacia pentru Raliul Dakar sunt Sébastien Loeb, de 9 ori campion mondial de raliuri, Nasser Al-Attiyah, de 5 ori câștigător al Raliului Dakar și Cristina Gutiérrez Herrero, prima femeie pilot din Spania care a terminat raliul Dakar la categoria auto.

Mihai Ban se declară mulțumit de Dacia Duster

Pentru această nouă ediție, Mihai Ban ne-a onorat cu prezența și a povestit alături de gazda emisiunii, Luci Popa, despre experiențele sale din motorsport și implicit din cele trăite în ediția din 2022 a Raliului Dakar. În plus, am atins și subiectul Dacia Duster, dat fiind că este un model atât de popular printre pasionații de off-road din România.

„Eu lucrez la o firmă cu foarte multe Dacii în flotă și suntem mulțumiți de ele. Avem și cu 500.000 (kilometri), cu motoare originale, Dusterul diesel”, a povestit Mihai Ban. „Dar 1.5 DCi ală este un motor foarte reușit, nu are treabă, mașina e fiabilă. Când îți iei o mașină la jumătate de milion ce să-i mai faci, ce să-i mai zici, că nu-i bună? În off-road se comportă foarte bine, avem în campionatul nostru niște băieți care se dau numai cu Duster”, a adăugat Mihai.

Podcastul poate fi vizionat integral mai jos:

Urmărește Promotor.ro pe Google News

Sursa foto: ProMotor


Ionuț Vîlciu
Ionuț Vîlciu
Ionuț Vîlciu este absolvent al Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării. Primii pași în presă i-a făcut în 2021, alături de echipa WASD.ro, acolo unde a redactat primele sale materiale. Pasiunea l-a condus către presa auto, domeniul în care și-a dorit întotdeauna să activeze. ... citește mai mult

Comentarii
Inchide