Mika Hakkinen va face show în Bucureşti!

Autor: Adrian Mihălţianu 18 apr. 2013 Știri auto

 

Mika Häkkinen, ambasadorul global Johnnie Walker pentru promovarea consumului responsabil de alcool şi dublu campion mondial de Formula 1 cu echipa McLaren, va fi prezent în Bucureşti pe data de 5 iunie pentru a transmite consumatorilor români mesajul “Nu te urca la volan sub influenţa alcoolului”. Această iniţiativă face parte din campania globală Johnnie Walker pentru consum responsabil, “Join the Pact”.

“Join the Pact” este o campanie menită să încurajeze şi să determine consumatorii, prin semnarea pactului, să facă un angajament personal de nu se urca la volan sub influenţa alcoolului. Până în prezent, aproximativ un milion de oameni din întreaga lume s-au alăturat campaniei alături de Mika Häkkinen, în rolul său fundamental de ambasador global Johnnie Walker pentru promovarea consumului responsabil de alcool. Consumatorii români sunt invitaţi să facă un angajament personal de a nu se urca la volan sub influenţa alcoolului prin semnarea pactului, utilizând aplicaţia interactivă disponibilă pe pagina oficială de Facebook Johnnie Walker România.

Deşi e nordic, Hakkinen nu bea înainte de a se pune la volan

În data de 5 iunie, în parteneriat cu Forumul Român pentru Consum Responsabil de Alcool (RFRD), Mika Häkkinen va fi în Bucureşti pentru a promova campania locală “Join the Pact” şi pentru a transmite consumatorilor români mesajul Johnnie Walker privind consumul responsabil. În cadrul evenimentului public, mii de fani vor putea urmări precizia, abilităţile de conducere şi de control ale lui Mika Häkkinen, care va parcurge un circuit închis pe Bulevardul Kiseleff la volanul maşinii Join the Pact Caparo T1, una dintre cele mai rapide maşini din lume (şasiu uşor, 450 CP).

Mika Häkkinen afirmă: “Prin această campanie, am reusit sa transfer mesajul privind consumul responsabil catre milioane de oameni din întreaga lume. Sper ca fanii şi consumatorii din România să ne sprijine în transmiterea mesajului pentru consum responsabil prin semnarea pactului utilizând aplicaţia Join the Pact de pe Facebook.” Mika mai adaugă: “În calitate de şofer de Formula 1, ştiu cât este de important să deţii controlul, mai ales atunci când te afli la volan. Dacă decizi să conduci după ce consumi alcool, nu vei mai avea control. Iar atunci când vrei să consumi alcool, este foarte important să ai alături de tine un şofer care si-a asumat angajamentul de a te conduce în siguranţă acasă şi a semnat pactul nostru. ”

În noiembrie 2006, Mika Häkkinen a devenit ambasadorul global Johnnie Walker pentru consum responsabil de alcool şi a avut un rol important în creşterea gradului de conştientizare la nivel global privind condusul responsabil. Până în prezent, Mika Häkkinen a vizitat peste 30 de ţări de pe patru continente pentru a primi susţinerea a nenumărate părţi implicate, mass-media, oficiali guvernamentali, lideri de opinie şi consumatori, în transmiterea mesajului “Nu te urca la volan sub influenţa alcoolului” către milioane de oameni.

E absolut clar ce program aveţi pe 5 iunie, OK? 🙂

Urmărește Promotor.ro pe Google News



Comentarii
Inchide