MINI Countryman plug-in hybrid se aventurează în safari – FOTO

Autor: Marius Vișan 26 aug. 2021 Știri auto

MINI UK a semnat nou parteneriat cu Longleat, un parc safari foarte cunoscut în Marea Britanie.

În perioada 21-31 august, cei care vin în Longleat vor putea să facă o aventură specială printre animale într-un MINI Countryman plug-in hybrid. Acțiunea face parte dintr-o campanie de strânge fonduri pentru Tusk, o organizație caritabilă pentru conservarea faunei sălbatice, foarte importantă pentru Longleat.

În cadrul parteneriatului, MINI va oferi o serie de modele MINI Countryman PHEV cu imprimeu animal.

Cu autonomie electrică de până la 42 de kilometri, automobilele vor contribui la îmbunătăţirea dezvoltării durabile a deplasărilor în jurul proprietăţii, oferind în acelaşi timp flexibilitate pentru a participa la acţiunile lor educaţionale la distanţă în afara amplasamentului.

Parteneriat între MINI UK şi Longleat Safari Park din Marea Britanie

MINI Countryman PHEV va fi folosit si pentru a călători prin parc, dar si pentru a ajuta la hrănirea animalelor, lucrări de întreţinere, sarcini veterinare şi livrarea de echipamente şi provizii în jurul proprietăţii.

Shaun Steel, director comercial la Longleat, afirmă: ”Fiind primul parc Safari creat în afara Africii, Longleat a fost întotdeauna lider în crearea de întâlniri magice cu animale pentru familii, conservarea şi bunăstarea animalelor fiind, de asemenea, cheia valorilor noastre. Suntem încântaţi să colaborăm cu MINI, un brand care este sinonim cu aventura şi care aduce un zâmbet pe chipul oamenilor. Noua flotă MINI Countryman plug-in hybrid este importantă pentru munca noastră cu animalele şi pentru extinderea educaţională în afara amplasamentului, potrivindu-se şi cu obiectivele noastre de dezvoltare durabilă; sunt completarea perfectă pentru pachetul nostru!”.

Intră în GALERIA FOTO

Urmărește Promotor.ro pe Google News

Sursa foto: MINI


Marius Vișan
Marius Vișan
Marius Vișan a poposit în lumea auto în anul 2015, însă cu jurnalismul online este familiarizat încă din anul 2006 când a început cursurile Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării. Contactul cu mașinile l-a luat la vârsta de 18 ani, odată cu obținerea permisului auto. Pasiunea ... citește mai mult

Comentarii
Inchide