MINI Disco: Dacă nu vine MINI la discotecă, vine discoteca la MINI. UPDATE

Autor: Tudor Rus 16 apr. 2014 Știri auto

Am trăit cu toţii momentul în care ne-am deplasat cu taxiul la discotecă, transportaţi de persoane mai mult sau mai puţin plăcute. MINI nu a făcut compromisuri şi a transportat participanţii la proiectul #MINIDisco într-o atmosferă de distracţie, înainte de a ajunge la petrecerea sau în clubul ales.

Mai exact, într-o mini-discotecă mobilă, care a cutreierat vineri în lung şi-n lat străzile din Bucureşti, încă de la lăsatul serii. Aşa că dacă vi s-a părut că auziţi muzică dată tare acompaniată de luminile unui disco ball şi de un DJ extrem de activ pe scaunul din dreapta, aflaţi că de fapt nu vi s-a părut.

Totul a continuat sâmbătă, când pe fundalul acaparat de muzica grupului de absolvenţi DJ Bootcamp, membrii echipei de baschet Steaua Bucureşti au pus la încercare spaţiul interior pe care îl oferă noul MINI Cooper S.

Trecătorii au putut şi ei să testeze habitaclul, în timp ce Faibo X (îl găsiţi pe Facebook şi pe SoundCloud) i-a delectat cu mix-urile sale. La piece de resistance a fost acţiunea de luni, desfăşurată pe circuitul AMC Kart, unde mânuiţi cu iscusinţă de pilotul BMW Claudiu David, cei 192 CP din dotarea lui MINIDisco le-au oferit senzaţii tari şi bătăi de cap la propriu membrilor trupei Robin and the Backstabbers.

Urmărește Promotor.ro pe Google News



Comentarii
Inchide