MINI John Cooper Works GP este cel mai puternic MINI de serie din istorie. Va fi produs într-o serie limitată de 3.000 de unităţi

Autor: ProMotor acum 10 luni Știri

Anul viitor, noul MINI John Cooper Works GP promite să fie cel mai puternic şi mai rapid model de serie al mărcii din istorie. Noua ediţie este propulsată de un motor cu patru cilindri, cu o putere de peste 220 kW/300 CP, ce dispune de tehnologie MINI TwinPower Turbo. Lansarea sa pe piaţă va impune decizii rapide: noul MINI John Cooper Works GP va fi produs într-o serie limitată de doar 3.000 de unităţi. 

Dezvoltarea producţiei de serie pentru noul MINI John Cooper Works GP intră acum într-o fază importantă – cu programul de teste pe circuit pe parcursul lunilor următoare. Bazându-se pe competenţa John Cooper Works cu o vastă tradiţie, suspensia dezvoltată special pentru acest model va fi adaptată precis la puterea foarte mare a noului motor. Proprietăţile aerodinamice definite cu rigurozitate şi masa optimizată completează tehnologia de propulsie şi suspensie pentru a crea un pachet complet dedicat perfromanţelor sportive. 

Noul MINI John Cooper Works GP construieşte pe o tradiţie puternică în motorsport dar şi al acestor modele. Prima generaţie MINI John Cooper Works GP a debutat în 2012. într-o serie limitată de 2.000 de unităţi, aşa cum a fost şi MINI Cooper S cu kit John Cooper Works GP, care a apărut în 2006. De atunci, ambele modele au devenit piese de colecţie foarte râvnite.

 Comentarii
Inchide