Ministrul Cuc anunţă primii kilometri de asfalt turnaţi pe centura Bacăului, parte din Autostrada Moldovei – VIDEO

Autor: Cristian Agatie 04 oct. 2019 Știri auto

Ministrul Transporturilor, Răzvan Cuc, care a vizitat joi şantierul centurii din Bacău, a anunţat, pe pagina lui de Facebook, că firma care execută lucrările a turnat primii kilometri de asfalt.

Acesta se declară mulţumit de mobilizarea constructorului şi de ritmul lucrărilor.

„Ajuns aici, în ciuda tuturor scepticilor şi mincinoşilor, constructorul a început să toarne asfalt. Reamintesc tuturor că în 15 martie a.c. am ajuns pe acest şantier unde s-au început efectiv lucrările. Toţi aceia care vor să omoare şi ultimele firme româneşti de construcţii şi care au început să vorbescă, fără rost, ba că antreprenorul nu lucrează, ba că s-a mobilizat doar pentru vizita mea, ba că utilajele nu sunt pe şantier, nu au avut dreptate şi constructorul ne-a arătat contrariul. În termen de 6 luni a reuşit să toarne primii kilometri de asfalt. Nu pot decât să îl felicit şi să-l dau exemplu de «bune-practici»”, a scris Răzvan Cuc pe pagina sa de Facebook.

Ministrul Transporturilor a menţionat că centura Bacăului face parte din Autostrada Moldovei.

Varianta de ocolire a oraşului Bacău va avea o lungime de 30,8 km, din care 16,2 km vor fi construiţi la profil de autostradă. Pe traseu vor fi construite 12 poduri şi pasaje, precum şi un nod rutier, la intersecţia cu DN 2F, care va asigura atât accesul spre şi dinspre autostradă, cât şi legătura cu centrul municipiului Bacău.

 

Urmărește Promotor.ro pe Google News


Cristian Agatie
După o experiență scurtă în presa generalistă și radio, a intrat în presa auto „din oportunism” în 1994, la revista Autoturism a Automobil Clubului Român, și a rămas „din convingere” din 2008, la Auto Bild, un nou proiect demarat în România de Axel Springer în colaborare cu Edipresse. Absolvent ... citește mai mult
Pro Motor

Comentarii
Inchide