Ministrul Economiei a făcut anunţul pe care îl aşteptau cei care nu şi-au recuperat încă taxa auto

Autor: Marius Vișan 30 aug. 2019 Știri auto
Ministrul Economiei a făcut anunţul pe care îl aşteptau cei care nu şi-au recuperat încă taxa auto

Ministrul Economiei, Eugen Teodorovici, a declarat că a semnat documentele astfel încât la începutul săptămânii viitoare să primească banii din taxa auto toţi cei care nu au primit încă, informează MEDIAFAX.

Întrebat, joi, într-o conferinţă de presă când se termină de restituit toţi banii pentru taxa auto şi câte persoane mai au de primit bani, ministrul Economiei, Eugen Teodorovici, a spus că marţi sau miercuri vor fi achitate ultimele sume.

„Ca număr nu pot spune exact, dar la rectificare s-a dispus alocarea întregii sume, adică 135 milioane de lei. Chiar dimineaţă la birou am semnat documentele, astfel încât săptămâna viitoare, marţi – miercuri, este plătit ultimul leu pentru toţi cei care au avut de primit această taxă”, a spus Teodorovici.

Potrivit acestuia, în ultimii doi ani s-a restituit suma de 6 miliarde de lei, reprezentând taxa auto.

 

Urmărește Promotor.ro pe Google News


Marius Vișan
Marius Vișan
Marius Vișan a poposit în lumea auto în anul 2015, însă cu jurnalismul online este familiarizat încă din anul 2006 când a început cursurile Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării. Contactul cu mașinile l-a luat la vârsta de 18 ani, odată cu obținerea permisului auto. Pasiunea ... citește mai mult
Visan Marian
Visan Marian
Începând cu anul 2015, Marian Vișan s-a implicat în domeniul auto, însă experiența sa în jurnalismul online începe din 2006, în timpul studiilor la Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării. La vârsta de 18 ani a început să se familiarizeze cu mașinile odată cu obținerea permisului ... citește mai mult

Comentarii
Inchide