Ministrul transporturilor: Aşteptările de la Dacia şi Ford cu privire la infrastructură sunt foarte mari

Autor: Visan Marian 03 aug. 2018 Știri auto
Ministrul transporturilor: Aşteptările de la Dacia şi Ford cu privire la infrastructură sunt foarte mari

La doar două zile de când BMW a anunţat oficial că va investi 1 miliard de euro într-o nouă uzină în Ungaria, ţară care a atras investiţii în valoare de miliarde de euro din partea Daimler şi Audi, Ministerul Transporturilor nu a prezentat un plan concret de a urgenta proiectele de infrastructură precum autostrada Sibiu-Piteşti sau drumul expres Craiova-Piteşti.

Cele două proiecte de infrastructură ar fluidiza şi optimiza transporturile către uzinele auto Dacia şi Ford, de la Mioveni şi Craiova.

Americanii de la Ford au anunţat oficial în vara acestui an că începând cu 2019 vor lansa în producţie un al doilea automobil în uzina de la Craiova şi au nevoie de îmbună­tăţiri rapide ale infrastruc­turii feroviare şi rutiere, având ne­voie atât de livrarea mai ra­pidă a componentelor către Craiova, cât şi de o livrare mai rapidă a maşinilor de la uzină către pieţele exter­ne.

 

Urmărește Promotor.ro pe Google News


Visan Marian
Visan Marian
Începând cu anul 2015, Marian Vișan s-a implicat în domeniul auto, însă experiența sa în jurnalismul online începe din 2006, în timpul studiilor la Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării. La vârsta de 18 ani a început să se familiarizeze cu mașinile odată cu obținerea permisului ... citește mai mult
Ziarul Financiar
Ziarul Financiar

Comentarii
Inchide