Mio lansează serviciul de actualizare pe viaţă a hărţilor

Autor: Dan Vache 02 nov. 2011 Știri auto

Mio lansează Lifetime Map Updates, un serviciu suplimentar de actualizare a hărţilor pe toată durata de funcţionare a GPS-ului Mio achiziţionat. După achiziţionarea produsului cu acest serviciu preinstalat, actualizările de hărţi nu generează costuri suplimentare. Tot ce trebuie să facă un utilizator este să înregistreze dispozitivul şi va primi cele mai recente actualizări ale hărţilor de patru ori pe an, pe toată durata de funcţionare a GPS-ului. Modelele care beneficiaza de acest serviciu sunt Mio Spirit 680, Mio Spirit 685 şi Mio Spirit 687, toate având instalată harta Full Europa.

În mod curent, apar schimbări pe traseele urbane sau rurale, intersecţiile sunt înlocuite de sensuri giratorii, apar drumuri noi şi segmente de drum rezidenţial. Cu noul serviciu Mio Lifetime Map Updates, utilizatorii se pot baza întotdeauna pe dispozitivul de navigare de la Mio pentru a ajunge în siguranţă şi fără bătăi de cap la destinaţie. Odată ajunşi, GPS-ul Mio le arată cele mai noi restaurante, muzee şi alte locuri interesante pe care n-ar trebui să le rateze. In plus, fiecare dispozitiv Mio dispune şi de Garanţia Celei Mai Noi Hărţi, astfel incat şoferii sunt asiguraţi că beneficiază de cele mai noi informaţii în momentul în care achiziţionează produsul.

Prin noul serviciul Mio Lifetime Map, eventualele schimbări apărute pe drum n-ar trebui să mai ia prin surprindere niciun conducător auto, având în vedere multitudinea de surse din care se fac actualizările hărţilor, de la documente guvernamentale, la companii de construcţii sau conducători de camioane, muncitori specializaţi în cartografiere sau sateliţi şi maşini de cartografiere. În plus, informările transmise de comunitatea de utilizatori Mio sunt de asemenea luate în considerare ca surse adiţonale, astfel încât Mio să livreze cele mai precise hărţi. Informările primite de la utilizatorii de GPS-uri Mio sunt validate şi ulterior adăugate hărţilor, fiind utile mai ales pentru localităţile dispersate sau pentru zonele rurale, mai puţin acoperite de alte surse de furnizare a datelor. Dezvoltarea continuă a comunităţii Mio la nivel global va aduce contribuţii importante la realizarea hărţilor digitale pe viitor.

Pentru a beneficia de serviciul cu valoare adăugată Mio Lifetime Map, utilizatorii Mio trebuie să îşi înregistreze dispozitivul în cel mult 30 de zile de la data achiziţionării pe site-ul mio.com/lifetimemaps. Ulterior vor primi o cheie de activare şi instrucţiuni pentru următorii paşi care trebuie urmaţi. Serviciul este activ pe toată durata de funcţionare a dispozitivului sau pentru perioada în care Mio oferă suport pentru un produs. După achiziţionarea produsului pentru care este disponibil serviciului Mio Lifetime Map Updates, actualizarea hărţilor nu mai generează costuri suplimentare.

Lifetime Map Updates este un serviciul adiţional unic cu care Mio răspunde nevoii de informaţii precise a conducătorilor auto. IQ Routes TM este de asemenea o caracteristică inovatoare care anticipează congestiile din trafic la ore de vârf pe baza istoricului şi a funcţiei LearnMe TM , un sistem inteligent care învaţă şi se adaptează la stilul de condus al fiecărui individ, facilitând estimarea cât mai corectă a timpului în care se ajunge la destinaţie. Alte caracteristici utile includ informaţiile în timp real din trafic (TMC), meniul QuickStart TM , căutarea după cuvinte cheie, informaţii despre limitările de viteză, ghidarea prin tuneluri, etc.
Noile echipamente Mio includ, de asemenea, serviciile MioMore, care oferă accesul utilizatorilor la cele mai recente buletine meteo şi la căutarea locală Google pentru a furniza în permanenţă exact informaţiile necesare unei călătorii perfecte.

Întreaga gamă de dispozitive Mio include funcţia de asistenţă la parcare, care permite afişarea listei parcărilor disponibile pe o rază de 1 km de la destinaţie şi ghidarea pe banda corectă pentru a înlesni virarea, opţiune extrem de folositoare în special în traficul aglomerat.

Utilizatorii vor putea să îşi planifice mai eficient călătoriile, direct de pe calculator, folosind aplicaţia MioMore Desktop sau direct de pe echipamentul GPS care permite setarea de puncte intermediare multiple, care pot fi prioritizate pentru obţinerea unor trasee optimizate ce pot fi previzualizate folosind modul de simulare.

Urmărește Promotor.ro pe Google News



Comentarii
Inchide